Microsoft vil bringe Android-apps til Windows 10

Android-apps direkte på din computer? I løbet af næste år har Microsoft angiveligt planer om at bringe Android-apps til Windows 10.

Microsoft vil bringe Android-apps til Windows 10

Der er ikke sket de store ændringer med Microsofts styresystem til computere i år, men til næste år er der store planer med Windows 10 i 2021. En af de kommende funktioner er, at Android-apps vil kunne fungerer direkte på computeren.

Læs også: Nyheder om apps og sociale medier

Der er angiveligt tale om en reinvestering i Windows 10 i 2021, men uden at Microsoft er kommet med de store detaljer omkring netop dette. Alligevel er der dog lidt spændende nyheder at hente, for Windows 10 skulle få en ordentligt overhaling, som skulle bringe en mere moderne design til styresystemet samt flere funktioner.

Der forventes to opdateringer til Windows 10 næste år; en i første halvdel af 2021 og en i anden halvdel af året. Og det er den sidste opdatering, som der er store forventninger til.

Læs også: Tests af tablets og tilbehør

Android-apps til Microsoft Store

Først og fremmest skulle Windows 10 til næste år blive opdateret til et mere moderne design.

I 2021 vil Microsoft være klar med x86 64-bit appemulering til Windows 10 på ARM. Dette gør det muligt for enheder som Surface Pro X at køre de fleste ældre Windows-apps. Disse funktioner forventes klar til fremvisning snart og udsendes i 2021.

Derudover leger Microsoft med at bringe Android-apps til Microsoft Store på Windows 10. Hvor langt de er i denne plan, eller hvornår det er klar vides ikke. Men kilder fortæller, at det muligvis vil være klar til næste år. 

Udover nyhederne til Windows 10, har Microsoft planer om at lancerer Windows 10X, som er en “light”-udgave af Windows 10, ment til mellemklasse computere og foldbare enheder.

Læs også: Microsofts Surface Duo kommer snart – med hamper pris