Ny app kan revolutionere vores IT

App kan aflæse 400 humørstemninger ud fra din stemme. Stemmeaflytningssoftwaren kan integreres på uendeligt mange måder.

Ny app kan revolutionere vores IT

Beyond Verbal der har lavet softwaren til at aflæse dit humør spås at kunne ændre alt fra apps til biler. Man kan i forvejen aflæse tastetryk, hvor vi er, men ikke hvordan vi taler og hvordan vores humør er og det hjælper Beyond Verbal så med.
Efter en rigtig lortedag på vej hjem fredag eftermiddag er køen ekstra lang og ekstra langsom. Du er ved at gå bims og det ender snart i hasarderet kørsel. Her kan ”Beyond Verbal” hjælpe med at tage kontrol over bilens styring så uheld måske undgås. Beyond Verbal kan også tilpasser musikken med de følelser du lige har givet udtryk for i en mobilsamtale.

Det kan også være et Call Center hvor en medarbejder på forhånd ved hvad den næste kunde føler og dermed kan medarbejderen forberede sig på fx en sur kunde. Med Beyond Verbal er det egentlig kun fantasien der sætte begrænsningen.

Beyond Verbal er fra Tel Aviv i Israel og teknologien er ikke opfundet ud af det blå, men er baseret på 18 års research lavet af fysikere og hjernepsykologer der har studeret mere end 70000 stemmer på 30 sprog.
Er du udvikler, så kan du prøve Beyond Verbals moodies app gratis eller gå direkte til sagen og købe den fulde tilgang til API’erne for US$ 6000.

Herunder kan du se et eksempel på moodies appen der analyserer et Steve Jobs interview.