Nyt Apple Watch Series 4 lækket

Apple Watch Series 4 er netop blevet lækket. Det byder på større skærme og ny imponerende software.

Nyt Apple Watch Series 4 lækket

Ikke nok med at 9to5mac.com, her til aften, har delt eksklusive informationer om de kommende iPhone XS, så har de netop også delt billede og informationer om de kommende Apple Watch Series 4.

Læs også: iPhone XS lækket før kommende Apple event

Apple Watch Series 4 byder på en række nye ting. Det mest iøjnefalende er de større skærme. Dog er selve urkassernes størrelse bibeholdt, men skærmenstørrelsen er forøget med 15 procent. Det har Apple opnået ved at gøre kanten omkring skærmen mindre.

Med den større skærm kommer der også nye watch faces, altså urskiver. I og med at skærmen er blevet større, så er der også blevet plads til flere informationer på urskiven. Indtil videre er kun et billede med den analoge urskive blevet opsnappet af 9to5mac:

apple watch series 4
Apple Watch Series 4 med ny analog urskive. Foto: 9to5mac.com

Kigger man nærmere på billedet, så vil kenderen spotte et nyt hul i mellem urets Digital Crown og knappen på siden. Det kunne muligvis være en ekstra mikrofon.

Prisen på de kommende Apple Watch Series 4 er stadig ukendt. Men de vil officielt blive præsenteret af Apple ved et event den 12. september. Vi dækker selvfølgelig hele eventet, så sørg for at klikke ind på Mobilsiden.dk og følg med. Det starter kl. 19 dansk tid.

Læs også: Ny Motorola kopierer designet fra Apple og navnet fra Huawei

Efterfølgende om sagen

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden kunne ikke lade være. 15/8/2018 kom den efterfølgende historie med en artikel omkring emnet Ny Motorola kopierer designet fra Apple og navnet fra HuaweiKlik her for den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..