Optimer dit hjemmekontor med apps

Det er populært at arbejde hjemmefra, men det er ikke alle der har den fornødne viden om, hvordan man skaber en god arbejdsplads.

Optimer dit hjemmekontor med apps

Der er gået mode i at være iværksætter. Det er efterhånden ikke et projekt eller produkt, der er for småt til at blive taget op og produceret. I starten af de fleste projekter, er man måske kun én eller to medarbejdere, og har derfor ikke en kontorbygning eller arbejdsplads uden for hjemmet. Men det kræver sin mand, eller kvinde, at indrette et kontor, så det giver de optimale arbejdsbetingelser, hver dag.

Her kan apps være med til, at hjælpe med at overskue, hvordan man skal skabe sit kontor. Der findes nemlig apps, hvori man kan planlægge hvordan ens kontor skal se ud. Det er for eksempel appen Planner 5D. I denne app, kan man som bruger, sidde og lege med alt fra farven på vindueskarmen, til hvor bredt et skrivebord ens arbejdsrum egentlig giver mulighed for.

Appen er lidt teknisk, så det vil tage noget tid at skabe sit perfekte kontor, men samtidigt vil man, måske, også ende ud med en klar og skudsikker plan til, hvordan man sikrer sig drømmekontoret. Noget telefonen dog har brug for, efter at man har downloadet apps, der kan hjælpe med indretning og inspiration, er bredbånd til erhverv, altså bredbånd der er bedre, end det man normalt benytter sig af i hjemmet.

Det egner sig særligt godt til mindre virksomheder, som en to-mandsvirksomhed, hvor bredbånd til erhverv i modsætning til almindeligt bredbånd garanterer en stabil forbindelse, hele tiden.

Se også:  Ny Android-funktion hjælper mod påtrængende apps og reklamer

indretning app
Foto: 5d planner

Når man så har sikret sig stabilt bredbånd der egner sig til erhverv i mindre virksomheder, kan man fortsætte jagten, på det perfekte kontor. Også her kan apps være behjælpelige, i folks søgen på at spare tid.

Tid er som bekendt penge, og når man er blevet klar over, hvordan ens hjemmekontor skal se ud, handler det om at være effektiv. Det kan man være hos mange forskellige forhandlere, men for eksempel har møbelgiganten Ikea en app. I Ikeas app, kan man nemt og overskueligt se hele deres sortiment og planlægge sine indkøb. Appen er rigtig god, og har en god søgemaskine, der gør det nemt at sortere i de varer og produkter de har, og søge efter lige præcis det bord eller den stol man tror, vil være den bedst egnede til det nye hjemmekontor.

Når telefonen allerede er i brug, og man surfer rundt på diverse apps, efter de møbler, der skal gøre kontoret perfekt, skal man huske også at tænke over, at udseendet på produktet ikke er alt. Særligt når det kommer til stole og borde. Et godt bord, der eventuelt kan justeres i højden er guld værd, i det man i løbet af en lang arbejdsdag, kan komme til at sidde varieret, og måske endda også have en periode stående. På den måde er der gang i blodomløbet, og øget koncentration. Det samme gælder for kontorstolen, der gerne skal være ergonomisk korrekt, så man ikke løber ind i skader til ryggen. Der er altså meget at tage stilling til, når et nyt kontor skal sammensættes, men apps kan være en hjælpende hånd på vejen.

Læs også:  Disse 10 apps vil danskerne mindst undvære