Playpilot samler streamingtjenester i ny app

Playpilots nye app gør det let at få overblik over dine yndlingsserier, nye serier og alt det du ikke kender i forvejen.

Playpilot samler streamingtjenester i ny app

Vi har tidligere skrevet om tjenesten Playpilot, som samler indhold fra alle dine streamingtjenester i ét. Det giver dig et hurtigt overblik over hvilke serier der er hvor, samt hvor mange afsnit og sæsoner der er tilgængelige. 

Nu udvider Playpilot med apps til både Android og iOS. Vi har taget et hurtigt kig på appen her.

Læs også: De bedste apps til Chromecast i 2017 [TIP]

Hold styr på nye afsnit med Playpilot

Med appen kan du let vælge hvilke tjenester du abonnerer på, så du får et tilpasset overblik over tilgængelige serier, film og dokumentarfilm. Der er karakterer fra IMDB, genrer og produktionsår at inddele efter. 

Med Watchlist kan du tilføje indhold, som du gerne vil følge med i. Dvs. du kan gemme det på din Watchlist, så du altid kan gå ind og se, hvilke serier du synes virkede interessante. Derudover giver Watchlisten dig notifikationer, når et nyt afsnit eller sæson er klar.

Anne-Marie Ubbe, der er medstifter af Playpilot i Danmark, siger:

“Vi har arbejdet benhårdt på at give vores brugere en app, som ikke bare gør deres hverdag nemmere, men som også er virkelig gennemtænkt. Vi er meget tilfredse med resultatet og takket være de mange indbyggede features er det lettere end nogensinde at finde noget godt at se”

Appen gør det let at finde nyt interessant indhold, samt at se hvilke tjenester der har det. Der er desuden også mulighed for, at se trailer for de fleste serier og film.

playpilot
Det er let at se hvilke streamingtjenester der har hvilke serier. Foto: Mobilsiden.dk

Fremover vil Playpilot desuden gør det lettere, at dele nye serier og andet indhold med vennerne. Tips til indhold fra fx anmeldere er også på vej:

“Vi kommer til at udgive en række spændende features den kommende tid, men fokus vil især være på det sociale. Et af de hyppigste spørgsmål når man møder sine venner er: “Har du set noget godt for nyligt? eller “Er der noget du kan anbefale?”
Vi vil gøre disse anbefalinger lettere tilgængelige, samt udvide cirklen af folk du får tips fra til også at inkludere fx. anmeldere, skuespillere eller instruktører, hvis filmsmag du stoler på”.

Appen er tilgængelig på både App Store og Play Butik nu.

Læs også: Nu kan YouSee-kunder kombinere tv-kanaler med streamingtjenester