Pokémon GO: Hurtigste app til at tjene 1 milliard dollars

En ny opgørelse viser, at Pokémon GO er den hurtigste app nogensinde til at nå en omsætning på en milliard amerikanske dollars.

Pokémon GO: Hurtigste app til at tjene 1 milliard dollars

Selvom Pokémon GO ikke længere er på alles læber, som tilfældet var denne sommer, så bliver spillet stadig ved med at tjene penge – mange penge.

En ny rapport fra analysefirmaet Sensor Tower viser nemlig, at Pokémon GO nu har omsat for mere end 1 milliard amerikanske dollars, eller godt 6,9 milliarder danske kroner.

Denne indtjening er sket på ca. et halv år, og således er Pokémon GO det hurtigste mobilspil nogensinde til at runde en milliard dollars. Pokémon GO slår både spil som Candy Chrush og Clash Royale.

Se også: Pokémon GO kan nu i spilles dansk shoppingcenter

Det går dog ikke lige så hurtigt nu for Pokémon-spillet, som i begyndelsen, hvor den daglige omsætning lå på omkring 18 millioner dollars. Nu må de “nøjes” med 1,5 til 2,5 mio. om dagen.

Sensor Tower har yderligere sammenlignet Pokémon GO og Clash Royals indtjening de første syv måneder i diagrammet her nedenfor.

Pokémon GO vs. Clash Royale

Pokémon-folkene lancerede for nyligt spille Pokémon Duel til Android og iOS, der er et mobilt brætspil, baseret på Pokémon-universet.

Læs om spillet: Pokémon Duel: Nyt Pokémon-spil udgivet til Android og iOS