Rapport: AirPods 2 kommer i sort og lanceres i marts

Det ser ud til at Apples næste udgave af AirPods lanceres i næste måned, sammen med den trådløse AirPower oplader.

Rapport: AirPods 2 kommer i sort og lanceres i marts

Intensiteten af rygter omkring både AirPods og AirPower er vokset betydeligt den sidste måneds tid, hvilket fortæller os vi er tæt på en lancering. Nu er ny information dukket op på Mysmartprice.com fra en anonym kilde. Kilden afslører bl.a. at de kommer i sort, har bedre lyd og at de kommer meget snart.

Ifølge deres kilde kommer AirPods 2 til designmæssigt at ligne de nuværende, lige bortset fra farven. Introduktionen af sorte AirPods vil mange sikkert sætte pris på. Udover farven skulle de også få en ny type overfladebehandling, så de får et bedre greb i øret. Denne type overfladebehandling skulle angiveligt blive brugt til dette års iPhones.

Det er dog primært indmaden der får en overhaling i de kommende AirPods. Der er denne gang Bluetooth 5.0 support og en forbedret lyd, primært i form af bedre bass. Som vi tidligere har skrevet om, så skulle de også få en række nye sensorer og sundshedsrelaterede funktioner. Det er dog stadig ikke sikkert hvilke.

apple airpower
Apple viste første gang AirPower frem i 2017, men har været stille omkring produktet siden. Foto: Apple

AirPower bliver tykkere end forventet

AirPower skulle endelig være på vej, men i en lidt anden version end Apples første fremvisning. Først og fremmest skulle den også komme i sort, så den matcher de sorte AirPods 2. Derudover bliver den tykkere end forventet. Der gik rygter om at Apple kæmpede med overophedning, hvilket kan være årsag til denne ændring.

Den skulle også have nogle eksklusive funktioner, som endnu er ukendte. Men disse skulle ikke være tilgængelige før frigivelsen af iOS 13. 

Næsten hvert år afholder Apple et event i marts måned, hvor både AirPods 2 og AirPower forventes lanceret.

Læs også: Nordmand reddet af et Apple Watch