Så er det officielt: Apple afholder snart nyt event

Nyt Apple-grej på vej. Den 27. oktober går det løs igen.

Så er det officielt: Apple afholder snart nyt event

Apple har frankeret kuverterne og sendt indbydelser ud til et nyt presseevent. Datoen er den 27. oktober og stedet er Apple eget campus i Cupertino, Californien.

Eventet går under overskriften ’Hello Again’ og forventes at være langt mere fokuseret på desktop og laptops end mange af Apples seneste events.

Præcis hvad Apple vil byde på er uvist, men de seneste rygter indikerer at tre Apple-serier får en væsentlig opgradering: MacBook Pro, MacBook Air og iMac.

Eventet vil blive live-streamet og vil gå i luften kl. 10.00 lokal tid – svarende til kl. 18.00 dansk tid.

Se også:  Vil Apple også fjerne jackstikket på kommende MacBooks?

Apple Mac
Forvent nye Macs og iMacs sidst på måneden. Foto: Apple.com

Det forventer vi at se

Intet er officielt sluppet ud endnu, men alt tyder på, at mange af Apples aldrende laptops og PC’er der f¨år en overhaling.

Størst bliver den længe ventede opgradering til MacBook Pro. Her venter der, ifølge rygtebørsen, et nyt slankere design, færre porte og et særligt OLED-display placeret lige over tastatur.

Læs også:  Rygte: Nye Macbooks på vej denne måned

Air-serien bliver der også pillet ved: den mindste 11” model udgår helt, mens den største 13” variant vil få en mindre overhaling med nye porte og styrket indmad.

Apple har også nyt til skrivebordet, med flere muskler i Apples kommende iMacs. Et nyt, stand-alone 27” 5K Thunderbolt display er også på tapettet.