Samsung teaser for en kommende foldbar enhed på Facebook

Omkring midnat skiftede Samsungs officielle Facebook-side profilbillede. Det nye billede antyder i høj grad, at Samsung er på vej med en foldbar enhed.

Samsung teaser for en kommende foldbar enhed på Facebook

Rygterne har floreret i flere år og vi har set et hav af prototyper. Nu tyder noget på, at telefonen med den foldbare touchskærm måske er tættere på end vi troede. I hvert fald har Samsung smidt en ret iøjenfaldende teaser på Facebook.

Læs også: Samsungs foldbare telefon kan komme i starten af 2019

Omkring midnat opdaterede Samsung Mobile deres profilbillede, til et billede der viser Samsungs logo foldet på midten. Det skal selvfølgelig nævnes, at det ikke nødvendigvis er en telefon der er tale om. Men eftersom at det er Samsung Mobile, og ikke Samsung TV for eksempel, peger det i retning af en mobil enhed.

Det er ikke kun Samsungs nye profilbillede der peger i retning af en foldbar telefon. For bare to måneder siden antydede Samsungs direktør, DJ Koh, at en foldbar enhed vil blive afsløret under Samsung Developer Conference. Netop Samsung Developer Conference foregår onsdag og torsdag i denne uge, så vi får muligvis den første funktionelle enhed med fleksibel skærm at se, allerede i overmorgen.

Læs også: Samsung-direktør antyder, at en foldbar smartphone bliver afsløret i år

Som navnet på konferencen antyder, så er der tale om et arrangement for udviklere. Det vil sige, at vi ikke nødvendigvis får lanceret en enhed som kommer på markedet i år. Jeg tør dog alligevel håbe på mere end en prototype, eftersom Samsung vælger at offentliggøre et profilbillede med så åbenlys en ledetråd

Programmet for Samsung Developer Conference er frit tilgængeligt via den officielle hjemmeside. Der er selvfølgelig ikke nævnt noget om afsløringen af en eventuel enhed, faktisk ser det ud til at handle mest om software, hvilket naturligvis også kan forventes af et arrangement for udviklere. Ikke desto mindre har Samsung nu skabt røre i andedammen, hvilket de sikkert er ganske godt tilfredse med.