Samsung-telefoner får Google Fotos-funktionen Magic Editor

Billedredigeringsfunktioner i Google Fotos, som hidtil kun har været tilgængelige på Googles Pixel-telefoner, kommer nu til Samsung Galaxy-enheder.

Samsung-telefoner får Google Fotos-funktionen Magic Editor

Google er begyndt at udrulle nogle billedredigeringsfunktionen Magisk redigering (Magic Editor) i Google Fotos-appen til ejere af Samsung Galaxy-smartphones.

Disse funktioner begyndte først at rulle ud til nogle Samsung-brugere i maj og er nu mere bredt tilgængelige.

Læs også: Android Feature Drop maj 2024: Nye funktioner til Android-telefoner

Magic Editor kommer til Galaxy-enheder

Med den nye funktion kan du slette, flytte eller ændre størrelsen på dele af et billede. Du kan for eksempel fjerne et uønsket objekt, flytte en person i billedet eller ændre størrelsen på noget for at gøre det sjovt eller mere fremtrædende.

Du kan også stilisere dele af et billede. Du kan for eksempel ændre farven på himlen til den gyldne time. Denne funktion blev først annonceret til Pixel-smartphones under Googles I/O 2023-udviklerkonference sidste år.

Senere meddelte Google, at funktionen ville være tilgængelig for alle brugere af Google Fotos. Brugerne ville dog kun få adgang til 10 gemte fotos om måneden. Brugere skal abonnere på Google One-abonnementet “Premium” til til 9,99 79 kroner per måned for ubegrænset brug.

Nogle Samsung-smartphoneejere kan bruge en lignende funktion via den indbyggede Galleri-app i One UI 6.1.

Her er de nye funktioner

Google Fotos-appen tilbyder nu nogle andre nye funktioner, herunder dem, der er anført nedenfor. Alle disse funktioner er gratis at bruge og har ingen månedlige begrænsninger.

  • Juster: Farvepop og HDR-effekt
  • Filmiske fotos
  • Collager: Stilarter
  • Forslag: Forslag til himmel
  • Værktøjer: Magisk viskelæder, portrætsløring og Unblur
  • Videoeffekter

Google oplyser, at denne funktion er i sin tidlige fase og er en ny måde at redigere fotos på. Når du opdaterer til den nyeste version af Google Fotos-appen (version 6.85), kan du se en ny knap i nederste venstre hjørne af skærmen, hvis funktionen er aktiveret.

Se også: Nyheder om apps og sociale medier