Samsung vil lave sit eget ”Facebook” (opdateret)

Samsung vil lave en social tjeneste, der kan bruges på flere net-opkoblede enheder, heriblandt smartphones.

Samsung vil lave sit eget ”Facebook” (opdateret)

INFO: Artiklen er blevet opdateret med modsvar fra Samsung.

Samsungs succes med Galaxy S III softwaren, har åbenbart fået dem til at se nye muligheder i kommunikationsområdet.

Ifølge Korea Times, har en Samsung medarbejder udtalt at de nu vil oprette en social kanal, der kan bruges på tværs af flere online enheder.

Kilden udtaler at det er Samsungs ChatOn applikation, der har succes på smartphone platformen at de vil udvide konceptet ud fra.

Navnet skulle være Family Story og skulle indeholde chat, billeddeling og kalender funktioner til at begynde med.

– ”Ved udgangen af året vil vi have en færdig version af Family Story, der til at starte med vil blive tilbudt til Samsung brugere gratis. Den nye service vil blive tilgængelig i første kvartal af næste år tidligst,” siger Samsung medarbejderen.

Og Samsung sigter bredt for den nye tjeneste siger han.

– ”Det endelige mål er at udvide vores sociale medieservice på tværs af forskellige enheder, fra forskellige virksomheder og på tværs af forskellige mobile platforme. Det omfatter kameraer, tv og blue-ray afspillere”.

Samsung afviser

Samsung afviser at Family Story bliver Facebook orienteret, men at servicen der allerede eksisterer nogle steder i verden, blot vil blive udvidet og opdateret.

Nogle medier har tilsyneladende kaldet den “nye” tjeneste for Samsung Facebook, hvilket de nu afviser på deres hjemmeside.