Samsung Wallet snart klar i Danmark

Samsung Wallet kan holde styr på betalingskort, digitale nøgler til hus og bil samt andre digitale ting - nu bliver Wallet klar i Danmark.

Samsung Wallet snart klar i Danmark

I juni måned præsenterede Samsung den omfattende app til selskabets digitale pung, Samsung Wallet. Kort efter var appen ude i Galaxy Store, men til at begynde med var den begrænset til kun at fungere i syv regioner – Sydkorea, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, USA og Storbritannien.

Nu har Samsung ved sit SDC 2022-event offentliggjort planer for yderligere udvidelse af appen og Danmark er med på planen.

Se også: Billig SIM-kort til varmepumpe

Samsungs digitale pung kan bruges i Danmark

Inden årets udgang udvider Samsung nemlig sin digitale pung til også at fungere på følgende 13 markeder: Bahrain, Danmark, Finland, Kasakhstan, Kuwait, Norge, Oman, Qatar, Sydafrika, Sverige, Schweiz, Vietnam og De Forenede Arabiske Emirater.

Når det sker, vil alle med en Samsung-telefon i de regioner kunne gemme sit kreditkort, digitale ID, billetter og andre ting i sin Samsung Wallet-app.

Samsung har ikke nævnt nogen specifik dato for udrulningen af appen i de nye regioner, men det kommer formentligt til at ske i løbet af de næste par uger.

Se også: Billige bluetooth trackere

Hold styr på alt det digitale – i Galaxy-telefoner

Hvis man ikke tidligere har hørt om Samsung Wallet, kan vi fortælle, at det er en digital pung i samme stil som Google Wallet, men til brugere af Galaxy-telefoner.

Den er en kombination af Samsung Pay og Samsung Pass-appsene, og med den kan man holde styr på boardingkort, digitale ID, betalingskort, digitale nøgler og meget andet, og det i en enkelt app.

Selvom Samsung Wallet på nuværende tidspunkt ikke officielt supporter ID som kørekort og studentkort, er det meningen, at det skal komme til på et senere tidspunkt.

På nuværende tidspunkt er det følgende, som man kan have i sin Samsung Wallet:

  • Betalingskort
  • Medlemskort
  • Kodeord
  • Digitale nøgler til både hjem og bil
  • Boardingkort til Korean Air

Man kan også få en oversigt over sin portefølje af kryptovaluta i appen via Samsung Blockchain Wallet.

Se også:

Ikke alle funktioner er tilgængelige over alt

Visse af disse funktioner er dog ikke tilgængelige i alle regioner.

Samsung siger, at tilgængelighed og lancering af visse funktioner i Samsung Wallet-appen afhænger af supportede Galaxy-enheder og kan variere fra marked til marked. Men de nærmere detaljer er ikke offentliggjort.