Snapchat tilføjer helt ny søgefunktion

Snapchats nye opdatering bringer smarte nyheder for søgning med Universal Search samt mulighed for oprettelse af snap-grupper.

Snapchat tilføjer helt ny søgefunktion

Hvis du er blandt dem, der synes Snapchat-universet godt kan være en smule forvirrende at finde rundt i, så er denne nyhed noget for dig.

Snapchat er nemlig nu klar med en ny søgefunktion, kalder Universal Search, der tilføjer en smart søgelinje i toppen af siden, ligegyldigt hvor i appen du befinder dig. Det fortæller de i et interview til TechChrunch.

Med den nye funktion, kan du nemmere finde frem til dine venner, nyhedsmedier du finder interessante i Discover eller lokale Our Stories.

I en søgning efter dine venner popper en Bitmoji eller deres Snap-ikon op, og du kan vælge at quick-chatte med dem eller sende en snap.

Se også: Facebook: Nyt køb skal slå Snapchat af tronen

Det bedste af det hele er, at du nu kan sammensætte grupper af dine venner og kombinere de snaps, du sender.

Derudover åbner den nye funktion også op for store markedsføringsmuligheder, idet virksomheder formentlig vil kunne betale for at dukke op i søgeresultaterne – noget Snapchat heller ikke ville afvise.

Opdateringen er i første omgang rullet ud til de første heldige Android-brugere, mens den skulle være lige om hjørnet for iOS-brugere.

Læs denne: Snapchat lancerer Spectacles – solbriller med kamera i

Er bedre søgemuligheder og mulighed for gruppedannelse, noget du har savnet? Smid dine tanker om opdateringen i kommentarfeltet herunder, og lad os vide, hvis du allerede nu kan hente opdateringen.