Træt af dit fitnessabonnement? Glæd dig til denne app

En ny dansk app vil gøre det nemmere at prøve nye motionsformer og få mere variation i din træning.

Træt af dit fitnessabonnement? Glæd dig til denne app

Selvom rigtig mange i dag er tilknyttet et fitnesscenter, ja så er det de færreste, der reelt bruger deres medlemskab.

Tæt ved 40 procent af fitnessbrugerne får aldrig brugt deres medlemskab, og det vil en ny dansk app gøre op med. Det skriver Finans.dk

Det er den tidligere salgs- og marketingchef i Adidas, Jeppe Blas Kvorning, der står bag den nye app, der vil blive lanceret d. 1. april. Appen hedder Peakout, og den vil samle en masse forskellige træningsmuligheder for brugerne.

Se også: De 8 bedste fitness, workout og tracking apps [TIP]

“Vores mål er at gøre det nemt, bekvemt og tilgængeligt at finde de lokale nichetilbud, som brugerne så kan booke direkte gennem app’en. Vi vil gerne gøre det lettere at variere træningen ved at tilbyde brugerne, at de enten med et abonnement med klip til at bruge hos de forskellige udbydere, eller bare pay-as-you-go køb hos udbyderne, kan prøve flere ting,” fortæller Jeppe Blas Kvorning.

Ideen bag appen kom til Kvorning, da han syntes, der manglede variationsmuligheder i fitnesscentrene, der tit kan lede til ordinære og trivielle træningspas.

Læs også: Nye fitness-wearables fra Samsung: Gear Fit 2 og Gear IconX

“Der er ofte et stereotypt miljø i fitnesscentrene, som dræber folks motivation for at komme af sted. Det er blandt andet det, vi vil gøre op med ved at tilbyde et bredt udvalg af træningsmuligheder. Eksempelvis kan man prøve yoga, paddle board eller crossfit, hvor man kommer væk fra de stereotype træningslokaler,” siger Jeppe Blas Kvorning.

Når Peakout bliver lanceret den 1. april vil den primært øjne storbyerne Aarhus og København, og allerede nu er mere end 50 udbydere klar med træningsmuligheder. Men Kvorning regner med at udvide tværs over landet, de kommende måneder.

Tror du Peakout kunne blive en app for dig, eller har du nok i dit almindelige fitnessabonnement? Skriv gerne en kommentar i feltet herunder.

Se også: Samsung Gear S3 – Ikke i mål endnu [TEST]