Yousee får Apple TV og LG app til streaming af tv

Yousee har indset at streaming er populært og lancerer derfor nu dedikerede streaming apps til Apple TV og LG fjernsyn.

Yousee får Apple TV og LG app til streaming af tv

Vi streamer på livet løs og især på de store skærme. Vi vil gerne selv bestemme hvad vi skal se og hvornår vi skal se det. Det er nu også gået op for Yousee, der derfor nu lancerer en streaming app til Apple TV. Senere på måneden kommer også en app til LG tv.

Brugerne vil få adgang til samme indhold, som de har på deres Yousee Tv og Film-tjeneste samt deres tv-boks. Streaming tjenesten er selvfølgelig gratis for alle Yousee tv-kunder. 

Jacob Mortensen, der er direktetør for Yousee, siger således:

“Vi vil gerne gøre det nemmere for vores kunder at se tv på netop den måde, der passer dem bedst. Ved at gøre hele tv-pakken tilgængelig på Apple TV løfter vi kundeoplevelsen og skaber større fleksibilitet for vores kunder.”

Læs også: Playpilot samler streamingtjenester i ny app

Senere på måneden kommer en app til LG fjernsyn

Yousee har et mål om, at være tilgængelige på alle platforme, som danskerne benytter:

“Sidste år lancerede vi en app til de af vores kunder, der har et Android tv, og tidligere i år lancerede vi som den første distributør herhjemme en app til alle med et nyere Samsung-tv. Vi lancerer desuden en app til LG senere på måneden, og jeg er super glad for, at vi nu dækker alle de store platforme i Danmark og kan give vores kunder mulighed for at få en virkelig god virtuel tv-oplevelse, når de bruger en eller flere af vores apps”

Du henter app’en til Apple TV, som du normalt henter apps til det. Åbn App Store, søg efter Yousee. Lokaliser Tv og Film app’en og hent den. Herefter skal du logge ind med dit Yousee brugernavn og adgangskode. 

Læs også: Nu kan YouSee-kunder kombinere tv-kanaler med streamingtjenester