Bestilte 27 Tesla Model 3 ved en fejl

Nogle er mere uheldige end andre, og det var i sandhed tilfældet for en tysk mand forleden, da han forsøgte at købe en Tesla online. I stedet for én Model 3 fik han bestilt 28.

Bestilte 27 Tesla Model 3 ved en fejl

Vi kender det vist alle: Man går online for at shoppe, vælger produktet og tilføjer det til indkøbskurven – derefter går man til kassen, kun for at finde ud af, at ordren ikke er gået igennem på grund af et problem med hjemmesiden. Som regel slipper man bare med irritationen, men historien her er dog lige niveauet over.

En tysker, der går under navnet Ballon-Man på Reddit, beskrev for nyligt, hvordan hans fars indkøb af en Tesla Model 3 gik. I garagen havde familien i forvejen en Ford Kuga, men da de i Tyskland har et initiativ, hvor staten giver tilskud til at købe en EV, besluttede de sig for at erstatte SUV’en med Tesla’s Model 3.

Læs også: Nyt om elbiler og teknologi på hjul

Alle 28 ordre på Tesla Model 3 gik igennem

Faren gik derfor på nettet for at bestille en splinterny Tesla Model 3. Da den var lagt i kurven, bekræftede han bestillingen, men modtager ikke en bekræftelse, hvorfor han prøver at gennemføre bestillingen igen. Og igen. Og igen…

Han blev ved med at prøve at få bestillingen igennem i cirka 2 timer og gav det derefter et sidste skud. Og endelig virkede det.
Efter at have logget ind for at kontrollere deres ordre, fandt familien ud af, at alle deres sidste 28 anmodninger faktisk endte med at blive sendt. Og da Tesla trækker 100 euro som depositum ved en ordre, var der blevet trukket 2.800 euro som et ikke-refunderbart depositum. Og ordrens samlede beløb på de 28 Tesla’er var løbet op i ”beskedne” 1.404.000 euro.

Læs også: Se en Tesla blive holdbarhedstestet i kolde Alaska

Slap for at betale gebyr

Heldigvis kunne Tesla dog hurtigt regne ud, hvad der var sket, og annullerede alle ordrerne. De tilbagebetalte de 2.800 euro, og bad Ballon-Mans far besked om at afgive en ny ordre, og krisen blev altså afværget. Held i uheld.

Læs også: VW har nu Europas største elbil-fabrik

Sagen efterfølgende

Siden redaktionen publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. 29/5/2020 fulgte redaktionen op med en nyhedsartikel med fokus på Se en Tesla blive holdbarhedstestet i kolde AlaskaKlik her for at åbne artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..