Carls Peis “Nothing”-hovedtelefoner lanceres 27. juli

Den 27. juli lanceres Carl Peis mystiske in-ear hovedtelefoner. Hvad kan de, som alle de andre ikke kan? Interessen for dem er enorm.

Carls Peis “Nothing”-hovedtelefoner lanceres 27. juli

Efter Carl Pei søgte væk fra OnePlus, så skulle der ikke gå længe, inden han igen skulle starte ny virksomhed. Den virksomhed skulle få navnet “Nothing”, og inden længe er deres første produkt klar til lancering. Der er her tale om et sæt in-ear hovedtelefoner, som går under navnet Nothing Ear (1). Og hvad er det lige disse hovedtelefoner kan, som alle de andre ikke kan?

Ja, det er det store spørgsmål. I hvert fald har Pei virkelig fået solgt ideen til nogle velkendte ansigter i branchen. Som investorer finder vi nemlig ingen mindre end opfinderen af iPod’en, Tony Fadell, samt Casey Neistat, GV (Google Ventures) og flere velkendte navne.

Læs også: Carl Peis Nothing har købt resterne af Essential

Får hjælp fra svenske eksperter

I en pressemeddelelse fra Nothing skrives der, at deres første produkt, de trådløse hovedtelefoner Ear (1), kombinerer rå skønhed med præcis teknik til at opnå en ren lydoplevelse.

Designet er vigtigt for Nothing, som har hentet hjælp fra svenske eksperter, selveste Teenage Engineering, som på rekordtid er blevet kendte for et par anmelderroste produkter, fx OP-1.

Samtidig afslører Nothing at dette kun er begyndelsen. Der er mange flere produkter på vej fra dem. Vi følger selvfølgelig med i eventet den 27. juli, hvor vi også forventer at kunne have en test klar af Nothing Ear (1) kort efter lanceringen.

Carl Pei lykkedes imponerende godt med OnePlus. Spørgsmålet er om han kan gøre det igen?

Se også: Tests af hovedtelefoner