Cover-industrien gør klar til iPad Mini – uden LED-flash

Kinesiske cover-producenter fastholder troen på, at Apple har iPad Mini klar i kulissen.

Cover-industrien gør klar til iPad Mini – uden LED-flash

Et af tech-industriens mere vedholdende rygter er en efterårslancering af en iPad med 7″ eller 7,85″ skærm – også kaldt iPad Mini.

En unavngiven kilde fra Samsung har tidligere hævdet, at Apple har bestilt 7,85″-skærmpaneler, og det er netop oplysninger fra leverandører, underleverandører og fabrikker, som cover-producenterne ofte læner sig op ad.

Troværdigt eller ej, så har gizchina.com i hvert fald indsamlet flere eksempler på iPad Mini-covers. De har alle plads til et kamera på bagsiden ganske som den ‘normale’ iPad. I modsætning til iPhone er iPad’en ikke udstyret med LED-flash, og ifølge cover-producenterne vil det forblive sådan.

Et af disse covers giver dog lidt flere oplysninger om fronten. Hvis producenten har ret, vil iPad Mini blive udstyret med et frontvendt kamera. Dernæst vil kanten rundt om den berøringsfølsomme skærm være markant smallere end den nuværende 9,7″ iPad.

Hvad siger I? Er der behov for en iPad Mini?

Skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 24/8/2012 publicerede redaktionen et indlæg omkring Apple klargør sine butikker til ny iPad – Den næste artikel om emnet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..