De billigste mobilabonnementer med 60 GB data

Har du brug for masser af data i dit mobilabonnement, så kan det nu anskaffes til billige penge. Her er tre mobilabonnementer med hele 60 GB data.

De billigste mobilabonnementer med 60 GB data

Der bliver streamet og brugt data mere end nogensinde før, og det kan i dag nærmest ikke betale sig at gå ned på data. Man kan selvfølgelig kaste sig over et mobilabonnement med fri data, men man kommer også rigtig langt med 40, 50 eller 60 GB mobildata. Og priserne er faldet så meget, at abonnementerne med mindre datapakker giver en meget lille besparelse. Derfor har vi fundet de tre billigste mobilabonnementer med hele 60 GB data til nogle meget skarpe priser.

Læs også: 

Med 60 GB data til rådighed kan der streames video og musik på livet løs, man kan bruge mobilen som hotspot og eventuelt opgradere med et ekstra datakort til datadeling.

Selvom der er skruet gevaldigt op for mobildata i abonnementerne og prisen er holdt nede, så er der ikke sparet på taletiden. De ene abonnement kommer med 20 timers tale, mens de to andre har fri tale. Lad os tage et kig på de tre billige mobilabonnementer med 60 GB data, som er fordelt på Danmarks tre mobilnetværk.

Tre billigste mobilabonnementer med 60 GB data

1. Hallo.dk

Abonnementet indeholder: 60 GB data, 20 timers tale, SMS og MMS.
Netværk: TDC.
Pris: 99 kroner per måned. Se
abonnementet hos Hallo.dk

2. Oister

Abonnementet indeholder: 60 GB data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: 3.
Pris: 109 kroner per måned. Se abonnementet hos Oister

3. CBB Mobil

Abonnementet indeholder: 60 GB data, fri tale, SMS og MMS.
Netværk: Telia/Telenor.
Pris: 129 kroner per måned. Se abonnementet hos CBB Mobil

Læs også: Spar penge ved at samle Netflix og dit mobilabonnement

Masser af mobildata er ikke alt

Ovenstående er tre gode bud på billige mobilabonnementer med masser af data, som er fordelt på landets tre netværk. Husk at priserne ændrer sig hele tiden. Og masser af data er selvfølgelig ikke alt, så husk at overveje hvilke behov du har. Har du behov for mere roaming, hvordan er dækningen hvor du bor og kan du måske spare penge på mobilabonnementet ved at inkludere streamingtjenester?

Har du et bud på et mobilabonnement til billige penge med masser af data? Så skriv gerne en kommentar herunder.

Læs også: Der opleves stadig huller i mobildækningen – hvad kan du gøre

Seneste tilføjelse i sagen

Den seneste udvikling finder du her. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. Allerede d. 28/5/2020 publicerede vi en opfølgning med sagen Danskerne har brugt 898.000 terabyte mobildata i 2019 – Læs videre her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.