De første test af Sony Xperia 1 II viser imponerende kamera

Sony Xperia 1 II er landet til test hos udvalgte internationale medier. De rapportere alle om et imponerende kamera, en god mobil-oplevelse og en høj pris. Her kan du se de første tests af Xperia 1 II.

De første test af Sony Xperia 1 II viser imponerende kamera

Tilbage i februar lancerede Sony en spritny topmodel, som dengang, og stadig, så meget lovende ud. Det er ærgeligt, at der skal gå fire måneder fra lanceringen til Sony er klar med Xperia 1 II-topmodellen, men nu er den altså landet til test hos de første medier. Vi får også snart Sony Xperia 1 II til test, men indtil da kigger vi nærmere på tre internationale mediers anmeldelser af topmodellen.

Læs også: Test af Sony Xperia 1 II

Den nye navngivning har Sony taget fra deres navngivning af rigtige kameraer. På trods af næsten samme navn som forgængeren, så er der sket meget nyt. Skærmen er samme 6,5 tommer, men designet, størrelsen og indmaden er blevet forbedret. Den kommer med samme rene Android oplevelse, dog med en hurtigere Snapdragon 865, som samtidig muliggør 5G-forbindelse. Her er både plads til MicroSD-hukommelseskort, 3,5 mm jackstik, stereohøjtalere og så er der både mere RAM og lagerplads til rådighed. Oveni alt dette, so fylder mindre end forgængeren, så er der blevet plads til et større batteri på 4000 mAh.

Men forbedringerne stopper ikke her. Den største forbedring ses i kameraet i Sony Xperia 1 II, som arver masser af teknologi fra deres prisvindende kameraer.

Se også: De bedste kamera-mobiler til prisen

Nyt kamera i Sony Xperia 1 II

Sony Xperia 1 II kommer med et væsentligt forbedret firedobbelt bagkamera. Her er der, som vi ser flere andre mobilproducenter, ikke fokuseret på masser af megapixels, men på tre gode 12 megapixel-sensorer. Hovedkameraet er på 12 megapixel med blænde f1,7, som hjælpes af en telefoto med 3x optisk zoom og en ultra vidvinkel på 124 grader. Det fjerde kamera er en Time of Flight 3D-sensor, som blandt andet hjælper med baggrundssløringen i portrætbilleder.

Læs også: Topmodellen Motorola Edge Plus skuffer i kamera-test

Første test af Sony Xperia 1 II

De første tests af Sony Xperia 1 II er overordnet meget imponerede, specielt over kameraet. Men prisen gør den sværere at anbefale.

CNET – Den bedste kameramobil

CNET har været blandt de første, som har fået fingrene i Sony Xperia 1. De er imponerede over kameraet, som tilføjer flere funktioner fra de dedikerede mirrorless-kameraer til mobilen. Selv indendørs og i mellem- og svagt lys producerer Xperia 1 II fotos med lav billedstøj, der ser naturlig ud. Frontkameraet mener de ikke er leverer bedre end en gennemsnitlig kvalitet. Prisen på Xperia 1 II gør, at den ikke er noget for alle. Men forudbestilling får man de fremragende Sony WF1000XM3 trådløse hovedtelefoner med, hvilket kan lokke flere købere.

TechRadar – Xperia 1 II er den fulde pakke

Leder man efter en telefon med et fantastisk kamera, uovertruffen skærm og et batteri, der vil holde hele dagen, så er Sony Xperia 1 II det rigtige valg. Men den er stor, den er en niche-smartphone og den er dyr. De sætter pris på dens 3,5 mm jackstik, gode kamera, skærm og batteriet, men mener den er svær at holde, har en høj pris og mangler fingeraftryk i skærmen. De ender i deres test med at give Sony Xperia 1 II fire ud af fem stjerner.

GSMArena – en fantastisk telefon til Sony-fans

GSMArena er også meget imponerede over mange ting ved topmodellen: designet og kvaliteten, jackstikket, stereohøjtalerne, trådløs opladning, IP68-certificering, MicroSD-pladsen, ren Android, det gode fleksible kamera og de mange gode kamera-funktioner. Igen er det prisen som gør det svært at anbefale den. I deres test af Sony Xperia 1 II ender den på 4,3 ud af 5 stjerner.

Sony Xperia 1 II kan forudbestilles nu

Mobilsiden.dk får inden længe Sony nye spændende topmodel til test. Skulle i have nogle spørgsmål eller ting som vi skal teste på den, så skriv gerne en kommentar herunder.

Læs også: Sony Xperia 1 II: Pris, forudbestilling og salgsstart

Sony Xperia 1 II kan forudbestilles allerede nu og lander i butikkerne den 22. juni. Med en forudbestilling får man WH-1000XM3 (værdi 1799,-) med i købet.