Denne mobil fra TCL kan ikke foldes ud, men trækkes ud

Dette koncept fra TCL er ikke ligesom alle de andre foldbare mobiltelefoner. Her er der tale om en mobil, man trække ud til en lille tablet.

Denne mobil fra TCL kan ikke foldes ud, men trækkes ud

Tidligere på året skrev vi om TCL, bedre kendt bag mobil-mærket Alcatel, der sprang ud som fuldblods mobilproducent. I januar præsenterede TCL de tre første mobiltelefoner, TCL 10 Pro, TCL 10L, and TCL 10 5G, der skal tage kampen op med alle de andre store producenter.

Kender du ikke til TCL, så er du nok ikke den eneste. TCL er en kinesisk virksomhed, der laver  TV, PC’er, smartlys og nu også mobiltelefoner under eget navn. De er ikke hvem-som-helst, for de er faktisk verdens 25. største forbrugerelektronikproducent.

Mobilerne er TCL var proppet med masser af kameraer, 5G, kunstig intelligens og god hardware og klar til at indtage hele verden. Dog havde TCL lagt spændende planer ved dette års Mobile World Congress, som desværre gik i vasken.

Nyt foldbart koncept fra TCL

TCL havde angiveligt planer om at imponere både producenter og besøgende på messen med et nyt foldbare koncept – anderledes end de andre foldbare enheder, vi indtil nu er stødt på. Denne enhed skulle nemlig ikke foldes ud, som Samsung Galaxy Fold eller Motorola Razr, men trækkes ud og blive til en lille tablet.

Billeder af denne enhed er netop dukket op og vi kan få et første kig på den. Lidt ligesom LGs ultra fleksible skærm, så gemmer TCLs koncept-mobil på noget lignende. Den ligner mest af alt en helt normal mobiltelefon, men er faktisk i to dele. Det vil sige, at man kan trække bagsiden ud og dermed fordoble skærmstørrelsen.

Her er billeder af TCLs foldemobil:

TCL foldbar mobil
Bagsiden af TCLs “foldbare” mobil. Her minder designet lidt om Huawei Mate X, men de er altså meget forskellige.
TCL foldbar mobil
Den store skærm på TCLs foldbare mobil.

 

Masser af foldbare mobiler på vej

TCLs “foldbare” mobil virker som et spændende koncept, som samtidig giver grund til bekymring. Vi er ikke i tvivl om, at de foldbare mobiltelefoner er kommet for at blive, men de har ikke haft den bedste start. Samsungs Galaxy Fold havde store udfordringer, Huawei Mate X blev forsinket og Motorola Razr kan have Her er Samsung Galaxy Z Flip – Samsungs næste foldbare

Det videre forløb i sagen

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 17/2/2020 gik redaktionen videre med nyheden; Samsung Galaxy S20 godt på vej mod titlen som “bedste kameramobil” – Læs videre her. Se også seneste nyt om emnet her.