Disse 10 elbiler har den længste rækkevidde på en opladning

Overvejer du en elbil næste gang der skal købes bil, men er bekymret for at kunne køre langt nok? Med disse 10 elbiler med den længste rækkevidde kan du lade batteriangsten blive hjemme.

Disse 10 elbiler har den længste rækkevidde på en opladning

Batteriangst har længe været en ting i smartphone-verdenen. Eftersom elbiler bliver mere populære, begynder flere forbrugere at kigge over mod elbilsmarkedet, når de kigger efter ny bil. Her er batteriet en af de helt store fokuspunkter hos forbrugerne. Om den nye elbil vil kunne leve op til kravene om rækkevidde, er stadig et af de spørgsmål som elbilskøbere står med, hvis de overvejer at tage springet til de batteridrevne biler.

Herunder finder du en liste over de 10 elbiler der kommer længst på en enkelt opladning og kan købes i Danmark. Til dig der stadig er nervøs for, om en elbil kan tilfredstille kilometerbehovet.

Bemærk: Rækkevidden, målt ud fra WLTP-standarden, er taget ud fra oplysninger fra producenterne selv. Ydermere er der ikke er taget højde for, hvor høj hastighed de enkelte biler kan lade med.

Læs også: Nye tal: Højeste elbilsalg i Danmark nogensinde

Elbiler med den længste rækkevidde

10. Audi e-Tron 55 quattro – Rækkevidde: 424 KM – Batteripakke: 95 KWT

9. Tesla Model 3 Standard Range Plus – Rækkevidde: 430 KM – Batteripakke: 55 KWT

8. Kia e-Niro 64 kWh – Rækkevidde: 455 KM – Batteripakke: 64 KWT

7. Jaguar i-Pace – Rækkevidde: KM 480 – Batteripakke: 90 KWT

6. Tesla Model X Performance – Rækkevidde: 548 KM – Batteripakke: 100 KWT

5. Tesla Model X Long Range – Rækkevidde: 561 KM – Batteripakke: 100 KWT

4. Tesla Model 3 Performance – Rækkevidde: 567 KM – Batteripakke: 75 KWT

3. Tesla Model 3 Long Range – Rækkevidde: 580 KM – Batteripakke: 75 KWT

2. Tesla Model S Performance – Rækkevidde: 639 KM – Batteripakke: 100 KWT

1. Tesla Model S Long Range – Rækkevidde: 652 KM – Batteripakke: 100 KWT

Tesla Model S
Tesla Model S

Læs også: Vild stigning i salg af plug-in hybrider

Tesla dominerer

Det er måske ikke en overraskelse, at vi finder 7 ud af 10 biler på listen med Tesla logo på. Tesla har været i gang på elbilsmarkedet i lang tid nu, og de bliver ved med at levere den største ydelse på batteriet. I forhold til hurtig opladning rammer et par af Tesla modellerne også nogle rigtigt fornuftige hastigheder på op til 250 KW. Det er den hurtigste opladning på denne liste. Den må dog se sig slået af Porsche Taycan, der kan levere hastigheder på op til 270 KW.

Rækkevidde er én ting, en anden er muligheden for at oplade. Inden du løber ud og svinger betalingskortet til en elbil, så tjek mulighederne for opladning, der hvor du mest benytter bilen.

Læs også: Nyheder om elbiler og teknologi i biler

Det næste i sagen

Fortællingen sluttede absolut ikke her. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. Efterfølgende d. 15/10/2020 bragte vi en ny vinkling på emnet Elbilen Lucid Air bliver billigere end forventet – Den næste artikel om emnet finder du her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..