Disse Huawei-telefoner får først HarmonyOS-brugerfladen

En liste over hvilke enheder der får Huaweis nye HarmonyOS-software er blevet lækket. Se hvilke Huawei-telefoner der først får HarmonyOS.

Disse Huawei-telefoner får først HarmonyOS-brugerfladen

På onsdag afholder den kinesiske techgigant Huawei et event, hvor de forventes at løfte sløret for HarmonyOS, samt den første enhed med den nye platform, nemlig Huawei Watch 3. Inden lanceringen er en liste med Huawei-telefoner, som først får HarmonyOS, blevet lækket på nettet.

HarmonyOS er meget mere end bare software til smartwatches og Android-telefoner. Det er Huaweis helt nye økosystem, som dækker over al slags teknologi vi i dag flittigt bruger. Lige fra telefoner til biler. Alligevel er det dog mest spændende at se, hvordan den nye software og brugerflade fungerer på telefoner, hvor langt de fleste vil fornemme skiftet. HarmonyOS kommer ikke kun til Huaweis kommende telefoner, men også til flere nuværende telefoner. Hvilke der får det først, kan du se herunder.

Se også: De bedste telefoner lige nu

Disse Huawei-telefoner får først HarmonyOS

Af nuværende telefoner fra Huawei, så er det disse, der først får HarmonyOS-softwaren:

  • Huawei Mate 40
  • Huawei Mate 40 Pro
  • Huawei Mate 40 Pro+
  • Huawei Mate 40 RS
  • Huawei Mate 40 X2
  • Huawei Nova 8
  • Huawei Nova 8 Pro
  • Huawei MatePad Pro

Denne proces forventes at blive skudt i gang allerede kort efter eventet på onsdag.

HarmonyOS og Android?

Selvom Huawei sælger HarmonyOS som en helt ny platform og software, så er det tidligere blever opdaget, at det egentlig bare er Android i forklædning. Dette var dog en tidligere udgave af softwaren, så hvad der i mellemtiden er sket i udviklingen er ukendt. Men der skal ikke være tvivl om, at dette er en kæmpe satsning for Huawei, hvis administrerende direktør har udtalt, at de går all-in på software fremover.

Vi sidder på onsdag klar til at dække Huaweis event, hvor HarmonyOS lanceres, og hvor Watch 3 og MatePad Pro 2 også forventes afsløret. Kommer Huawei også med P50-serien på onsdag? Det kunne tyde på, at Huawei har lidt af et show til os.

Læs også: Huawei har nu mindre fokus på telefoner og mere på biler

Sidste nye om historien

Der blev stadig hvisket i krogene. Daniel Søgaard Hald fandt det relevant at følge op på temaet. Efterfølgende d. 27/5/2021 publicerede vi artiklen om Huawei Watch 3 med HarmonyOS og eSIM lanceres 2. juniKlik her for at læse artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..