En iPhone SE Plus med større skærm kan blive virkelighed

Den nye iPhone SE 2020 er Apples bud på en mobil, hvor man får meget for pengene. Nu kommer den måske også i en større udgave.

En iPhone SE Plus med større skærm kan blive virkelighed

Apple har netop præsenteret sin nye version af iPhone SE og allerede er der rygter om en større version af selskabets billigste mobil.

Den nye SE har en pris på 3.699 kroner, en pris langt under hvad Apples mobiltelefoner normalt koster. Nu kan der altså komme endnu en telefon et sted midt imellem. Ige er det YouTuber Jon Prosser, der i et tweet fortæller om Plus-versionen af iPhone SE, dog uden at nævne nogle detaljer om den. Han skriver heller ikke noget om en mulig lanceringsdato. Alligevel lyder det spændende.

Læs også: Den billigste iPhone SE er nu i butikkerne

Erstatter også iPhone 8 og 8 Plus

Den nye iPhone SE skal jo tage over efter den gamle model med samme navn og til dels også efter iPhone 8. Både iPhone 8 og iPhone Plus er blevet taget ud af produktion, så det er langt fra umuligt, at Apple i stedet vil lancere en iPhone SE Plus som erstatning for iPhone 8 Plus.

Vi har tidligere hørt om en iPhone SE Plus, og det kan blive sådan, at Apple præsenterer den sammen med iPhone 12-familien. De tidligere rygter, vi har hørt, giver iPhone SE Plus et lignende design som iPhone SE, bare med en større skærm, 5,5 tommer i stedet for basismodellens 4,7 tommer.

Se også: Find bedste pris på iPhone SE

Når det kommer til specifikationerne, er det muligt, at den også får samme chip som iPhone SE, nemlig A13 Bionic-chippen. Derudover kan man forestille sig, at den får dual-kamera, da iPhone SE og iPhone 8 har et enkelt kamera og iPhone 8 Plus har to.

Læs også: iPhone SE 2020 eller iPhone 11 – her er det bedste køb

Fortsættelse:

Fortællingen slutter ikke her. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 20/4/2020 publicerede redaktionen artiklen om Mobilsidens læsere: iPhone SE 2020 er ikke noget for os – Følg den videre udvikling her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..