Flere køber OnePlus- og Motorola-telefoner

Sidste uges afstemning på Mobilsiden kunne afsløre at telefoner fra OnePlus og Motorola bliver mere populære, mens færre køber Huawei og Nokia.

Flere køber OnePlus- og Motorola-telefoner

Flere og flere køber OnePlus-, Motorola- og Samsung-telefoner, mens færre kaster sig over modeller fra Huawei, Nokia og Sony.

Fredagens afstemning på Mobilsiden.dk handlede om hvilket mærke mobiltelefon var læsernes nuværende. Denne afstemning kunne afsløre, hvilke smartphoneproducenter der står bag de tre mest populære mærker. Men ikke nok med det, så viser denne afstemning også, sammenlignet med en to år gammel afstemning af samme slags, hvilke mærker af telefoner er blevet mere og mindre populære.

Samsung, Apple og OnePlus i top 3

Blandt de mest populære telefoner finder vi Samsung, Apple og OnePlus. Samsung dominerer med hele 30 procent af stemmerne, hvorefter Apple har indtaget andenpladsen med 20 procent.

Overraskende er det, at OnePlus er på tredjepladsen og meget tæt på Apple. OnePlus har fået 17 procent af stemmerne og overgår samtidig Huawei, som ellers tidligere lå på tredjepladsen. For to år siden stillede vi nemlig Mobilsiden læsere samme spørgsmål, og dengang så det noget anderledes ud.

Færre køber Huawei, Nokia og Sony

I maj 2018 stillede Mobilsiden læserne det samme spørgsmål, og det har vi selvfølgelig sammenlignet med de nye resultater fra fredagens afstemning. Dengang var det Samsung, Apple og Huawei i top 3 med OnePlus på fjerdepladsen. Generelt kan man se, at færre render rundt med telefoner fra Huawei, Nokia og Sony, som dengang fik henholdvist 18 procent, 6 procent og 4 procent af stemmerne, til 15 procent, 3 procent og 2 procent i seneste afstemning. Til gengæld er der flere der køber telefoner fra Samsung, OnePlus og Mot0rola.

Herunder kan du se resultaterne på de to afstemninger:

Afstemning fra maj 2018:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning fra september 2020:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Historien følges op

Næste historie om emnet er også interessant. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe historien. Efterfølgende d. 4/9/2020 bragte vi artiklen om OnePlus 8T bliver vanvittigt fed – her er lækkede specifikationer – Læs den her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..