Apple arbejder på håndholdt spilkonsol – konkurrent til Nintendo Switch

Apple arbejder på håndholdt spilkonsol konkurrent til Nintendo Switch, siger rygte - Breath of the Wild og Mario Odyssey er næsten klar.

Apple arbejder på håndholdt spilkonsol – konkurrent til Nintendo Switch

Ifølge et nyt rygte har Apple tænkt sig at prøve kræfter med en håndholdt spilkonsol som en konkurrent til den dominerende Nintendo Switch.

Apple kan være på vej med spilkonsol

Rygtet siger, at Apples spilkonsol er en hybrid-enhed, en kombination af Switch og Sony PS5, sikkert for at den skal kunne fungere med det AR/VR-headset fra Apples, vi også har hørt rygter om.

Med Apple Silicon inden i enheden til at drive og håndtere spil, kan Apples nye gaming-konsol let overhale, hvad Microsoft, Sony og Nintendo tilbyder her i 2021.

Se også: Lenovo Play – ny håndholdt gaming konsol

Flere titler skulle være klar

Kilden hævder også, at Apple er gået i gang med at udvikle en række titler til konsollen og at flere store studier er med ombord. Faktisk skal alternativer til Breath of the Wild og Mario Odyssey være næsten færdige.

Apple har i dag Apple Arcade, der for et fast beløb giver adgang til en række spiltitler. Det bliver interessant at se, hvordan det spilunivers bliver koblet sammen med selskabets måske kommende spilkonsol.

Det hedder sig, at coronapandemien satte en kæp i hjulet for Apples planer, men at der er en mulighed for, at konsollen snart får se dagens lys.

Se også: Priser på gaming konsoller

Apple Pippin – gaming konsol og PC fra 1996

Apple tidligere – for mange året siden – forsøgt sig med en gaming konsol. Det gjorde de til i 1996 med Apple Pippin. Apple Pippin var en blanding af en computer og gaming konsol. Forbrugerne stod formentlig af på to ting.

For det første at de skulle bruge en gaming konsol til også at gå på nettet med (der vel ret beset var ret ikke-eksisterende for de fleste almindelige brugere i 1996. Samtidig var prisen på det, der svarer til cirka 1.000 dollars i dag. Til sammenligning koster den dyreste version af PlayStation 5 499 dollars.

Apple Pippin fik dødsstødet året efter i 1997.

Se også: Nyheder om gaming konsoller

Mere nyt om

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 14/10/2021 publicerede vi nyheden De første test af Apple Watch Series 7 – Den videre beretning kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..