B&O går all in på gaming – første skridt er et gaming-headset

Bang & Olufsen løfter i dag sløret for et ret overraskende samarbejde. De indgår nemlig et samarbejde med e-sportgiganten Astralis, og sammen med dette gør de klar til at løfte sløret for deres første gaming-headset.

B&O går all in på gaming – første skridt er et gaming-headset

B&O har i dag løftet sløret for et ret overraskende samarbejde. Og måske er det faktisk ikke så overraskende alligevel, for B&O har tidligere meldt ud, at de vil bevæge sig ind i gaming med officielt gamingudstyr til XboxI samme boldgade har de nu afsløret et samarbejde med e-sportgiganten Astralis Group. På samme tid teaser B&O for et kommende gaming-headset.

Læs også: Nyheder om gaming og spillekonsoller

B&O og Astralis

Astralis er for de fleste nok ikke et ukendt navn, specielt ikke hvis man kender bare lidt til gaming. Det er selvfølgelig det professionelle danske Counter-Strike hold, som B&O nu vil udstyre med lydprodukter.

Samarbejde kører i tre år, hvor Astralis i starten vil blive udstyret med B&Os lydprodukter til tiden væk fra skærmen, men samtidig vil udstyre B&O med holdets unikke indsigt i gaming-industrien til at hjælpe B&O med at udvikle den fremtidige portefølje til gaming.

“Det er overflødigt at sige, at vi er glade for at offentliggøre vores samarbejde med Bang & Olufsen. Samarbejdet er ikke blot værdifuldt rent kommercielt, men også brandmæssigt, da B&O deler Astralis’ værdier med en klar identitet og kompromisløs tilgang til håndværk og kvalitet,” fortæller Jakob Lund Kristensen, medstifter og CCO i Astralis Group.

Læs også: Nu kan Xbox Series X og Xbox Series S forudbestilles

B&O gaming-headset til næste år

I løbet af næste år vil vi se frugten af dette nye samarbejde, hvor B&O vil lancere et gaming-headset.

Gennem samarbejdet vil B&O kunne bruge Astralis’ enestående position og kapacitet til at bringe den velkendte B&O-standard ind i gaming-industrien. Det første produkt i B&O’s gaming-portefølje er et sæt hovedtelefoner, der er et raffineret møde mellem luksuriøst design og gaming. Høretelefonerne vil være tilgængelige i foråret 2021.

Hvad vi skal forvente af dette er endnu uklart. Markedet lige nu bugner af gaming-headsets med LED-lys og futuriske designs. Og det er ikke ligefrem dét vi normalt ser, og kender, B&O for. Vil de køre videre med det klassiske B&O design eller bliver det mere henvendt til den yndgre målgruppe? Og hvad med prisen? B&Os nuværende hovedtelefoner er i den dyrere ende og det må forventes at blive for dyrt for den yngre gamer. Vi holder et vågent øje til gaming-nyheder fra B&O.

Læs også: Test af Astro A50 – high-end trådløst gamerheadset til PC og konsol