Bang & Olufsen arbejder på officielt tilbehør til Xbox

Bang & Olufsen indgår samarbejde med Microsoft om Xbox Series X. Den danske producent af high-end produkter har annonceret, at de arbejder sammen med Xbox om lyddelen til Xbox-konsollen.

Bang & Olufsen arbejder på officielt tilbehør til Xbox

En af udfordringerne ved gaming-tilbehør er, at det ofte kommer i skrigende farver, der åbenbart tænkes at passe til gameres æstetik. Men det er måske ikke for alle, og er man en af dem, der gerne vil have noget mere diskret eller klassisk, kan det være godt at vide, at Bang & Olufsen er på vej ind på gaming-markedet. Præcis hvad Bang & Olufsen skal lave til Xbox vides endnu ikke.

Læs også: Microsoft gør klar til at sælge Xbox Series X

Det har på Twitter hintet om, at det samarbejder med Microsoft om at udvikle officielt tilbehør til Xbox. Det er endnu ikke afsløret præcis hvilken slags tilbehør, der er tale om, men med tanke på selskabets lange historie inden for lyd og audio, er det sandsynligvis noget inden for højtalere eller høretelefoner.

Bang & Olufsen kaster sig over gaming

VP for Bang & Olufsen, Christoffer Poulsen siger:

”Teknologien har udviklet sig markant inden for gaming, og forbedring af lydoplevelsen skaber en plads til os, hvor vi kan spille en afgørende rolle. Ved at gå ind i gaming-industrien vil vi gøre det, vi gør bedst: levere fremragende lydoplevelser pakket ind i betagende design og solidt håndværk. Vi ser et stort kommercielt potentiale inden for gaming, og vi mener at have fundet den ideelle partner i Xbox for at kunne realisere det potentiale.”

Samtidig skal man tænke på, at Bang & Olufsen ikke ligefrem er kendt for at producere billige produkter. Så det er højst sandsynligt den store tegnebog, der skal frem for at købe Xbox-tilbehøret fra selskabet.

Læs også: Microsoft afslører specifikationerne på Xbox Series X

Mere om temaet

Historiens videre forløb. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 28/5/2020 blev sagen bragt videre med nyheden om Microsoft gør klar til at sælge Xbox Series X – Den næste artikel om emnet finder du her. Få også seneste nyt om emnet her..