Call of Duty: Warzone runder 100 millioner spillere – sæson 3 startet

Lidt over et år efter lanceringen runder Call of Duty: Warzone nu 100 millioner spillere. På samme tid skydes sæson 3 i gang med et ordentligt brag.

Call of Duty: Warzone runder 100 millioner spillere – sæson 3 startet

Allerede det øjeblik Call of Duty: Warzone blev udgivet var det en enorm succes, og siden da har antallet af spillere vokset. På udgivelsesdagen blev spillet downloaded 6 millioner gange og 30 millioner gange efter blot ti dage. Der er en enorm popularitet for Activisions Battle Royale-spil, som er udviklet af både Raven Software og Infinity Ward. Nu fejrer de lanceringen af sæson 3 med et brag og runder samtidig 100 millioner spillere.

Læs også: Nu optager Call of Duty al lagerpladsen på en PlayStation 4

Det er omtrent lige så mange spillere som Apex Legends, en anden Battle Royale, men Warzone samler flere spillere til hurtigere, end konkurrenten kan prale med. Ingen af disse kan endnu hamle op med Fornite, som har over 350 millioner spillere, men det er dog stadig imponerende tal. Specielt taget i betragning, at Warzone har været i modvind i længere tid, over fejl i spillet og ubalancerede våben. Nu skydes Sæson 3 af Warzone i gang – med et stort brag og overbelastede servere.

Call of Duty: Warzone sæson 3 startet

I går aftes, efter lang tids hype, blev sæson 3 af Warzone endelig skudt i gang. Det hele endte i et stort brag, da en atombombe sprang Verdansk (det nuværende kort) i luften. Og det var altså med flere spændte spillere, end serverne kunne holde til. Det endte derfor i lidt af en mislykket lancering, hvor servere gik ned og spillere sad i kø for at komme ind. I går var kun starten på lanceringen, som i dag fuldføres med et nyt kort (map), hvor 150 spillere skal kæmpe om at blive den sidste mand i live. Vi har endnu ikke set det nye kort, som først afsløres i aften. Mon serverne går ned igen? Det tror vi nok.

Sammen med sæson 3 af Warzone kommer nye våben, operatører og en masse fejlrettelser, som skulle forbedre oplevelsen for de 100 millioner spillere verden rundt.

Call of Duty: Warzone er et gratis spil, som kan hentet til PC, Xbox og PlayStation.

Se også: Disse PS4 spil er optimeret til PlayStation 5