De 10 mest ventede spil til PlayStation 5 i 2021

PlayStation 5 er endelig landet i butikkerne. Er du i tvivl om hvilke spil du skal se frem til, så er her vores bud på de mest ventede spil til PlayStation 5 i 2021 .

De 10 mest ventede spil til PlayStation 5 i 2021

PlayStation 5 er endelig blevet lanceret, og sammen med den er der langt an til dagevis med fantastiske spiloplevelse hjemme i stuen. Måske har du været heldig at få fingrene i en PS5 allerede nu, men højst sandsynligt må du vente til 2021. Det skal du slet ikke være ked af, for langt de fleste fede spil til den nye spillekonsol fra Sony kommer først i til næste år. Her er vores bud på de mest ventede spil til PlayStation 5 i 2021.

Det nye Spider-Man: Miles Morales er et fremragende bud på et virkelig godt spil til PlayStation 5, som vi gerne kalder et must-have. Ikke kun fordi spillet er godt, men også grafisk imponerende. Spørger du os, så er det dog først i 2021, at de virkelig fede spil vil begynde at dukke op. Vi vil se længe ventede efterfølgere til anmelderroste spil som God of War, Horizon, Ratchet & Clank og mange flere. Hvilke spil skal du købe til din nye PlayStation 5 i 2021? Herunder er de 10 mest ventede spil til PS5.

Se også: Nyheder om spillekonsoller og spil

#1 God of War 2: Ragnarok

Ved man hvad en PlayStation er, så kender man sikkert også God of War. Efterfølgeren, God of War 2: Ragnarok, bliver en realitet i 2021. Spørger du os, så er det det spil vi glæder os mest til. “The time draws near, you must prepare yourself”.

#2 Horizon Forbidden West

Horizon kommer også i en 2’er til PlayStation 5. Det første spil blev skamrost og vi forventer intet mindre af efterfølgeren. “Tag med Aloy ud i Det Forbudte Vest: et majestætisk, men farligt uudforsket område, der gemmer på mystiske, nye trusler”, skriver Sony. Horizon Forbidden West forventes at udkomme i 2021 og er nummer 2 på vores rangliste.

#3 Battlefield 6

Battlefield er en klassiker og et af de spil vi glæder os mest til næste år. Det gik helt galt med Battlefield V, som i bund og grund er et godt spil, men var helt fra lanceringen plaget af fejl. Det gik så galt, at EA droppede support for spillet ganske hurtigt. Vi kan derimod forvente et comeback i 2021 med Battlefield 6, hvor angiveligt op til 128 spillere drager i krig mod hinanden. Indtil da hygger vi os med CoD: Warzone.

Battlefield 6 PS5
Battlefield 6 kommer til PS5. Billede: EA Games

#4 Hitman 3

Allerede den 20. januar 2021 er Hitman 3 klar til PlayStation 5. Endnu en gang kan man blive den professionelle lejemorder Agent 47, der i eksotiske og omhyggeligt detaljerede steder, får tildelt spændende opgaver. Alle lokationer fra Hitman og Hitman 2 kan importeres i Hitman 3, så du kan spille alle spillene i World of Assassination-trilogien. Fremskridt fra Hitman 2 bliver også direkte overført til Hitman 3, når det udkommer.

#5 Far Cry 6

Næste spil i Far Cry-serien forventes lanceret til PlayStation 5 den 18. februar 2021. Har du tidligere haft den store interesse for Far Cry, så skal du se traileren herunder. Den fik os meget hurtigt “hyped” på spillet. I Far Cry 6 spiller som Dani Rojas, en lokal yaraner, som kæmper for at befri hans land fra diktatoren Anton Castillo.

#6 Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy er et action-rollespil i en åben verden, som foregår i den velkendte Harry Potter-verden. I Hogwarts Legacy er styrer spilleren handlingen og er centrum for i eget eventyr i troldmandsverdenen. Spillet udkommer i løbet af 2021.

#7 Ratchet & Clank: Rift Apart

Gør dig klar til at hoppe gennem dimensioner i Ratchet & Clank: Rift Apart, som virkelig skulle vise kræfterne i den nye harddisk i PlayStation 5. Her forventes der masser af seje våben, blændende grafik og brug af alle de nye funktioner til PS5, fx Adaptive aftrækkere i Dual Sense og 3D-lyd med Tempest 3D.

#8 Deathloop

Deathloop er ikke det spil, som har fået mest opmærksomhed – og det synes vi er synd. For Deathloop ser utroligt fedt ud. Her spiller man snigmorderen Colt, der kæmper for at ophæve et tidsloop, som øen Blackreef er fanget i. I skyggen lurer en rivaliserende snigmorder, Julianna. Deathloop udkommer til PlayStation 5 den 21. maj 2021.

#9 Resident Evil 8: Village

Den ottende kapitel i Resident Evil-franchisen udkommer i 2021 til PlayStation 5. Ethan Winters og hans kone, Mia, har overlevet fortidens mareridt. Men netop som de har begyndt deres fredfyldte liv, så indtræffer tragedien påny. Resident Evil 8: Village udkommer til PlayStation 5 i 2021.

#10 Gran Turismo 7

Gran Turismo behøver nok ikke nogen større introduktion. Ifølge udvikleren bygger Gran Turismo 7 på 22 års erfaring for at give dig de bedste funktioner fra franchisens historie. Ny lækker grafik i 4K med HDR i 60 FPS og få feedback fra DualSense med bremsepedalernes vægt ved forskellige følsomhedsintervaller, vibrationerne fra ABS’en og variationen i speedernes pedalvægte i forskellige typer biler. Gran Turismo 7 forventes at udkomme til PlayStation 5 i 2021.

Har du andre bud på de mest ventede spil til PlayStation 5? Del det i kommentarfeltet herunder.

Læs også: De 5 bedste headsets til PlayStation 5

Sidste tilføjelse til historien

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. d. 10/12/2020 fulgte vi historien op med en historie med fokus på Guide: De 5 bedste headsets til PlayStation 5Klik her og læs den fulde artikel.. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..