Diablo Immortal kommer 2. juni til iPhone, Android og PC

Næste spil i Blizzards Diablo-serie, Diablo Immortal, kommer snart til PC, iPhone og Android. Spillet forventes udgivet 2. juni og du kan skrive dig op til det nu.

Diablo Immortal kommer 2. juni til iPhone, Android og PC

Blizzard har annonceret et nyt Diablo-spil med titlen Diablo Immortal. Spillet kommer til iPhone, Android og PC, og understøtter cross-play og cross-progression, så der er en figur, der kan spilles på både mobil og desktop.

Læs også: 10 fantastiske PC- og konsolspil, der er blevet til mobilspil

Diablo Immortal spilles online

Spillet bliver gratis at spille og kan kun spilles online. Ifølge holdet bag kommer der nye figurer, nye storylines og andre nyheder i spillet med tiden, så man får en “constantly evolving experience.”

Diablo Immortal foregår i tiden mellem Diablo II: Lord of Destruction og Diablo III, og spillerne skal finde alle Fragments of the Worldstone, de stykker, der er tilbage, efter at stenen blev ødelagt af Tyrael og spredt ud over hele Sanctuary.

Diablo Immortal har beholdt en del af de populære figurer som Barbarian, Wizard og Neocromancer, samt set af våben og rustninger og en række unikke genstande. Ved at plyndre kan man udvikle sin karakter yderligere.

Diablo Immortal
Diablo Immortal udgives snart.

Kommer i næste måned

Det er ret enkelt at spille på iOS og Android. Her bruger man en af siderne i bunden af skærmen til at manøvrere, den anden til at angribe, bruge eliksirer, magi og så videre. På PC bevæger man sig og angriber stadig med musen, men Diablo Immortal har også muighed for at bruge WASD-tasterne til at bevæge sig. Der er desuden fire forudvalgte handlinger på tasterne 1, 2, 3 og 4, mens eliksirer er tildelt Q-tasten.

Man kan allerede tilmelde sig Diablo Immortal på forhånd, hvis man ønsker det. Spillet forventes udgivet den 2. juni.

Læs også: Apple-patent antyder udvikling af en egen spilcontroller