EPOS H3 Hybrid: Gaming-headset til PC, mobil og konsol

EPOS har netop afsløret to nye headsets til gaming: EPOS H3 Hybrid og H3PRO Hybrid. Her er der fokus tilkoblingsmuligheder og den gode lyd.

EPOS H3 Hybrid: Gaming-headset til PC, mobil og konsol

EPOS har netop løftet sløret for H3 Hybrid og H3PRO Hybrid, som to nye to gaming-headsets til den krævende gamer. Her er der mulighed for tilslutning til mange typer af enhed, fokus på den gode lydoplevelse og lang batteritid. Læs om EPOS H3 Hybrid og H3PRO Hybrid her, se funktioner og pris.

Læs også: Test af EPOS GTW 270 Hybrid

EPOS H3 Hybrid – funktioner og pris

Det nye EPOS H3 Hybrid passer til en lang række af enheder: PC, Mac, Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Nintendo Switch, mobiltelefoner, tablets og mere. Der er nemlig både mulighed for tilslutning med kabel og bluetooth i H3 Hybrid.

Ifølge EPOS leverer H3 Hybrid virkelighedstro gaming-lyd og brugervenlighed. H3 Hybrid er udviklet med velkendt EPOS-ingeniørkunst og -kvalitet, noget som sikrer akustisk klarhed, dyb bas og udskiftelige USB- og 3,5-mm kabler.

  • Lang batterilevetid med Bluetooth: En enkelt opladning giver op til 37 timers brug over Bluetooth, og op til 24 timers brug ved gaming med 3,5 mm kabel til konsol. Dobbelt tilkobling (3,5 mm kabel og Bluetooth) giver op til 19 timers gaming.
  • Simultan Bluetooth-forbindelse med lydmixing: Ved tilkobling til en smartphone via Bluetooth kan du via simultan tilkobling snakke med venner via deres foretrukne tredjeparts-app, mens du spiller på sin foretrukne platform via USB- eller 3,5 mm-kabel. Separate intuitive lydstyrketilpasning lader spillere balancere hver enkelt lydkilde.
  • Praktisk magnetisk aftagelig mikrofonarm: Gamere kan enkelt fjerne og påsætte mikrofonen med den magnetiske tilkobling. Når mikrofonarmen fjernes, kan et dæksel beskytte tilkoblingen og samtidig sikre, at H3 Hybrid beholder sit uafbrudte design.
  • To mikrofoner: H3 Hybrid inkluderer en ekstra mikrofon i ørekoppen, så spillere kan holde samtaler på farten uden at være nødt til at tilkoble hovedmikrofonen.
  • Flere tilkoblingsmuligheder: H3 Hybrid kan tilkoble en lang række enheder med det medfølgende USB-kabel til PC, 3,5 mm kabel til konsoller og Bluetooth til mobile enheder.
  • EPOS Gaming Suite: Ved brug af USB-tilkobling til PC, kan spillere benytte EPOS Gaming Suite og få tilgang til 7.1 surround sound og mulighed for justering af lyd- og mikrofonindstillinger.
EPOS H3 Hybrid
EPOS H3 Hybrid

EPOS H3 Hybrid kommer i farverne Onyx Black og Ghost White og har en vejledende pris på 1.499 kroner. EPOS H3 Hybrid er tilgængeligt allerede nu.

Se også: Test af headsets og hovedtelefoner 

EPOS H3PRO Hybrid – funktioner og pris

Lidt senere kommer EPOS H3PRO Hybrid, som er et trådløst gaming-headset. H3PRO bygger videre på H3 og skulle byde på en bedre lyd. H3PRO Hybrid bliver lanceret i Sebring Black, og leverer lang batterilevetid og proprietær trådløs teknologi fra EPOS, som sikrer problemfri lydstream, helt uden at gå på kompromis med ydelsen.

Flere funktioner, pris og detaljer om EPOS H3PRO Hybrid bliver annonceret snart.

Læs også: De 5 bedste headsets til PlayStation 5