Få gratis Stadia Premium Edition Kit ved køb af ét spil

Hvis du bare køber et spil i Stadia, får du gratis Premium Edition Kit til værdi af 649 kroner. Men du skal skynde dig - tilbuddet udløber snart.

Få gratis Stadia Premium Edition Kit ved køb af ét spil

Stadia er ikke helt det hit, som mange af de inkarnerede tilhængere hævder eller håbede, men det fungerer stadig i bedste velgående og der kommer regelmæssigt nye spil. Hvis man hører til dem, der er nysgerrig på Googles cloud gamingtjeneste, er det nu den helt rette tid til at hoppe med om bord.

Få gratis Stadia Premium Edition Kit ved køb af ét spil

Ved at købe et spil til fuld pris, får man et gratis Stadia Premium Edition kit, der normalt koster 649,95 kroner i sig selv. Det er langt fra første gang, Google har tilbudt gratis hardware til potentielle nye spillere, men denne gang får man virkelig noget for pengene.

Ikke overraskende er der nogle betingelser ved tilbuddet. De billigere indie-titler giver ikke gratis hardware, lige meget hvor godt spillet måtte være.

Hvis man køber en af de titler, der udløser tilbuddet, får man en kode d. 20. oktober, som man kan indløse til sit gratis Stadia Premiere kit.

Koden er kun aktiv i en måned, så det gælder om at aktivere den inden 20. november. Man kan udnytte tilbuddet en gang per person, seks gange per hushold.

Se også: Billig bredbånd til gaming

Mange gode spil at vælge mellem

Hvis alt dette lyder lovende, er der masser af gode spil af vælge imellem. Det indlysende valg er at forhåndsbestille, da de spil ikke fås billigt nogen steder. Far Cry 6, Rainbow Six: Extraction og Riders Republic er alle gode valg, hvis man er ude efter en ny titel. Hvis Ubisofts spil ikke rigtig siger en så meget, er der stadig masser af andet at vælge imellem. Lige is strange: True Colors, Seriko: Shadows Die Twice, Hitman 3 og Resident Evil: Village er alle spil, der har fået gode anmeldelser, og har man ikke den nyeste hardware til at spille dem, er dette alle tiders chance.

Google oplyser, at man kan få glæde af tilbuddet, hvis man køber et spil til 449 kroner eller dyrere for at få en gratis Stadia Premiere Edition-pakke.

Se også: Telefoner der er bedst til gaming

Gælder også i Danmark

Tilbuddet gælder til 10. oktober for følgende lande: USA, Storbritannien, Irland, Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Østrig og Schweiz.

Se også: Nyheder om gaming