Grafikken i PES 2022 er skræmmende virkelig

Spillet PES 2022 benytter den helt nye Unreal Engine, hvilket skulle give imponerende grafik. Døm selv ud fra denne gameplay video og screenshots.

Videospil bliver mere og mere realistiske, både når det gælder den fysiske side, men også den grafiske. Det er interessant at se præcis hvor realistisk det kan blive, og for at få noget af det bedste på markedet, kan man se på disse screenshots fra Konamis kommende Pro Evolution Soccer 2022 (PES 2022).

Se også: De bedste Android-spil på tilbud i Google Play

Her ser vi portrætter af spillerne, der næsten ligner almindelige fotografier. Billederne af Lionel Messi og Gareth Bale er lavet af en uafhængig artist, og ikke af Konami, men det skal siges, at de er lavet ved hjælp af spillets helt nye Unreal Engine. Det betyder, at det er dette niveau af realisme, vi kan forvente. Okay, fra visse vinkler kan man måske godt se, at der er tale om billeder skabt på computer, men når man bare kaster et blik på billederne, så ser de ud som fotografier. Så realistiske er de simpelthen.


Skyggerne og lyseffekterne er præcis det, man forventer sig fra et professionelt fotostudie og blodårer, fregner, ansigtsbehåring og alle de små detaljer gør, at vi tror på det. Det her er noget, Konami tidligere har lovet sine spillere, hvor de har sagt, at både billeder, animationer og fysiske dele af spillet skulle blive mere realistisk. Vi ved endnu ikke, hvornår PES 2022 kommer på markedet, men det forventes at være en gang til efteråret, og at det kommer til de nyere konsoller som PlayStation 5 og Xbox Series X/S. PES 2022 kommer desuden også til att gå under navnet eFootball.

Læs også: 10 fantastiske PC- og konsolspil, der er blevet til mobilspil