Google Stadia får PUBG, Star Wars og FIFA

Googles spil-streamingtjeneste kan se frem til flere spil. Allerede nu er PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) klar og senere på året kommer Star Wars, FIFA og flere spil.

Google Stadia får PUBG, Star Wars og FIFA

Der kommer løbende nye spil til Google spil-streamingtjeneste. I går præsenterede Google et samarbejde med selveste EA Games, hvilket i første omgang betyder, at PUBG, Star Wars, Madden NFL og FIFA kommer til spilplatformen.

Læs også: Google Stadia får konkurrence fra selveste Nvidia

PUBG på Google Stadia

PUBG er klar til Stadia nu, hvor det for Pro-abonnenter er ganske gratis, og inkluderer det nye Cold Front-sæsonpas. Har du gratisudgaven af Stadia, så koster spillet 30 dollars, og med sæsonpas 40 dollars.

PUBG til Stadia understøtter crossplay, så man kan spille mod vennerne på deres konsoller. Er du Pro-medlem af Stadia, så kan du via dette link hoppe direkte ind i spillet.

Stadia PUBG
Stadia får nu PUBG. Det er gratis for Pro-medlemmer og understøtter crossplay.

Flere spil på vej til Stadia senere på året

Ud over PUBG, så er der mere nyt på vej fra EA Games til Stadia. I første omgang bliver det det fremragende Star Wars Jedi: Fallen Order, der sammen med Madden NFL og FIFA kommer senere på året. Der er endnu ikke en præcis lanceringsdato for de tre spil, men Star Wars-spillet skulle komme til efteråret og de to andre til vinter.

Der er mere på vej, for Stadia får også spillene Crayta, Wave Break, Embr, Zombie Army 4, Octopath Traveler og Rock of Ages 3 lidt senere på året.

Læs også: Disse mobiler kan bruges til Google Stadia

2 måneders gratis Google Stadia

Lige nu kan man ganske gratis bruge Google Stadia i to måneder. Man kan spille på computer, tv (via Chromecast, med controller) eller Chrome OS-tablet med din foretrukne (HID-kompatible) USB-understøttede controller eller mus og tastatur. Du kan også spille via WiFi på understøttede Android-telefoner.

Efter de to gratis måneder koster Stadia Pro 69 kroner om måneden. Herunder kan du læse hvordan du kommer i gang.

Læs også: Prøv Google Stadia gratis i to måneder