Hele PlayStation 5-konsollen afsløres til maj

Vi kender til specifikationerne og controlleren i Sonys kommende PlayStation 5, men vi mangler stadig at se selve konsollen.

Hele PlayStation 5-konsollen afsløres til maj

Sony har afsløret nogle ting om deres kommende PlayStation 5-spillekonsol, dog mangler vi stadig et par vigtige detaljer om den. Først og fremmest så er der designet på den, for udover udseendet på den nye DualSense-controller, så aner vi ikke hvorden selve konsollen ser ud. Dernæst er også prisen på Playstation 5 stadig ukendt, men rygterne siger den bliver dyrere end PlayStation 4.

Der går nu rygter om, at Sony vil afholde et event i næste måned, hvor resten af PlayStation 5 vil blive afsløret, og vi vil endelig vide hvordan den reelt ser ud. Vi har set mange koncepter af PlayStation 5-konsollen, lige som ovenstående billede, og nu glæder vi os til at se “the real deal”.

Mange var efter Mark Cernys PlayStation 5 Deep Dive skuffede over, at hardwaren overhovedet ikke blev vist frem, men kort efter viste Sony alligevel den nye controller frem, som nu skifter navn fra DualShock til DualSense. Controlleren ser denne gang meget anderledes ud, og mon ikke dens design siger lidt om selve konsollens design.

Alt om PlayStation 5 afsløres til maj

Flere kilder peger nu mod en snarlig afsløring af PS5, som angiveligt skulle ske til maj, men der er altså endnu ikke meldt noget officielt ud. Vi kan forvente at når Sony afslører selve konsollen, så får vi samtidig prisen på PS5 samt et lanceringstidspunkt.

Prisen er der stadig meget snak om, og den forventes at blive betydeligt dyrere end Microsofts Xbox Series X, som byder på sammenlignelig, og samtidig meget imponerende indmad. Bloomberg har tidligere meldt ud, at Sony vil sælge PlayStation 5 til omkring 499 til 549 dollars, mens Xbox Series X skulle lande på omkring 450 dollars. Derudover kan der stadig gemme sig en PlayStation 5 Pro, som Sony endnu ikke har snakket om, men det må tiden vise.

Nu afventer vi bare en officiel udmelding fra Sony, og det kan kun gå for langsomt.

Læs også: Sammenligning: PlayStation 4 mod PlayStation 5