I næste måned begynder Sony at tjene penge på PS5

Siden lanceringen er PlayStation 5 blevet solgt med et tab, men allerede i næste måned begynder Sony at tjene penge på konsollen.

I næste måned begynder Sony at tjene penge på PS5

Sidste år var Sonys og Microsofts næste generations spillekonsoller de mest ventede og populære tech-produkter på planeten. I år er det ikke meget anderledes, selvom de stadig er tæt på umulige at opdrive i butikkerne. Og det ser ud til at blive anderledes før engang næste år. Siden lanceringen har Sony solg PlayStation 5-konsoller med et tab, men det ser ud til at vende i næste måned.

PlayStation 5-konsollen byder på moderne avanceret teknologi, såsom flydende metal, en revolutionerende harddisk og en fantastisk controller med nye brugbare funktioner. Men den er heller ikke billig at fremstille for producenten. Og det hjælper ikke, at det har været svært for Sony at følge med efterspørgslen, mest på grund af en verdensomspændende mangel på chips. Alt det betyder, at hver eneste PS5-konsol er blevet solgt med et tab.

I et møde med investorer kunne Sony dog afsløre, at allerede i næste måned ville de begynde at tjene penge på den nye konsol.

Se også: Billige priser på headsets, tilbehør og gadgets

Sony PlayStation
Nu tjener Sony snart penge på PlayStation 5.

Herover kan man se, at Sony forventer at PS5 bliver rentabel i juni. Der ses stadig en enorm efterspørgsel efter konsollen, så mon ikke Sony med tiden vil tjene rigtig mange penge på den. Og hertil skal man huske, at dette udelukkende er konsollen, hvortil der kommer spil, tjenester og tilbehør.

Flere PS4-spil bliver bedre på PlayStation 5

Sony har masser af eksklusive spil til PlayStation 5 i vente, men lige nu bliver PS4-spil spillet i stor stil på PS5. Og det er både fordi der ikke er mange PS5-spil endnu og fordi PS4-spillene på den nye konsol ofte afvikles mere flydende og i højere opløsning. I stil med Microsoft og spil til deres Xbox Series X, så bliver flere og flere PS4-spil optimeret til PS5. Det betyder højere FPS (60 eller 120 FPS) og ofte også en højere opløsning. Det er netop afsløret, at GTA og Call of Duty: Warzone kommer i en tilpasset PS5-version.

Se også: Rapport: En hurtigere PlayStation 5 er på vej

Fortsættelse:

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 14/5/2021 gik vi videre med et indlæg om DualSense-controllere til PS5 i to nye farver – se priser – Den næste artikel om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her.