LG OLED Flex – verdens første bøjelige 42-tommers OLED TV

LG OLED Flex er verdens første bøjelige 42 tommer OLED-TV og kan justeres og formes i flere retninger - se funktioner. Og hvad med prisen?

LG OLED Flex – verdens første bøjelige 42-tommers OLED TV

Bøjelige eller foldbare skærme er det hotteste lige nu og ved IFA har LG netop slået på den store tromme ved at præsentere LG OLED Flex (model LX3).

LG OLED Flex er en OLED-skærm, der er bøjelig og aktiveres ved at trykke på en knap. Efter den nylige lancering af Corsairs nye Xeneon Flex, en bøjelig OLED gamingmonitor på 45 tommer, der stammer fra et samarbejde med LG Display, præsenterede LG dette TV med en lignende teknologi.

Gamerskærm sætter brugeren i centrum

TV’et har fået sloganet ”World’s first bendable 42-inch OLED TV”, hvilket placerer LX3 i kategorien TV og gamingmonitor, samtidig med at det genopfinder tilpasning med brugeren i centrum.

Skærmen kan gå fra flad til ekstremt buet (900R), så man kan skræddersy sin oplevelse ved at finde frem til den perfekte bue ud fra 20 forskellige muligheder.

Se også: De bedste smartphones til gaming

Skærmen kan vippes frem og tilbage

For at sikre den ergonomiske komfort kan LG OLED Flex vippes mod gameren op til ti grader eller væk fra gameren op til fem grader.

Foden kan justeres i højden op til 14 centimeter for at både passe til dem, der gerne sidder ret op, og dem der gerne læner sig tilbage.

Man kan let justere kurven fra de forhåndsindstillede niveauer ved at bruge en knap på fjernbetjeningen og på den måde manuelt indstille kurven med fem graders intervaller over de 20 niveauer.

Multi-View Mode er til for dem, der gerne vil se på materiale fra to forskellige kilder samtidig og vælge hvilken lyd, der skal afspilles.

LG OLED Flex

Se også: De bedste spil til Xbox One

Understøtter Dolby Vision gaming i 4K 120 Hz

Support af Dolby Atmos er indbygget, og de to fremadvendte 40W højtalere skal sikre en høj lydkvalitet.

Når det gælder billedet, supporter LG OLED Flex Dolby Vision gaming i 4K 120 Hz og de nyeste HDMI 2.1 funktioner som variabel refresh rate (VRR) og auto low latency mode (ALLM).

TV’et er G-SYNC kompatibelt og AMD FreeSync Premium certificeret, så man skal få en billedoplevelse uden rystelser eller andre forstyrrelser.

Se også: De bedste spil til Playstation

Cloud-gaming

LG Flex leveres med webOS, herunder Game Optimizer, indbygget, hvilket betyder, at du har adgang til cloud gaming-apps som Google Stadia og Nvidia GeForce Now.

Virksomheden antydede, at den har mere cloud gaming nyt at annoncere snart.

Se også: De bedste spilkontrollere til telefoner

Pris på LG OLED Flex

Gamer-miljøet har taget godt i mod den nye LG OLED Flex-skærm, men der er dog dem, der er betænkelige ved prisen. Prisen er endnu ikke oplyst, men alle forventer, at skærmen bliver dyr.

Når LG på et tidspunkt er klar til at oplyse pris på deres nye skærm, kan du naturligvis læse om den her på mobilsiden.dk