Nintendo lancerer nyt spil: Animal Crossing: Pocket Camp

Nintendo har afsløret et nyt, socialt onlinespil til Android og iOS kaldet Animal Crossing: Pocket Camp, hvor du kan bygge din egen lejrplads.

Nintendo lancerer nyt spil: Animal Crossing: Pocket Camp

Nintendo har løftet sløret for et nyt spil til både iOS og Android, som måske – måske ikke – bliver et lige så stort hit som sidste års Pokémon GO. Det vil tiden vise.

Spillet går under navnet Animal Crossing: Pocket Camp og er fuldstændigt anderledes end hvad du kender fra Pokémon GO. Måske siger navnet Animal Crossing dig noget, for det er en allerede eksisterende spilserie, som er blevet udgivet i adskillige udgaver siden 2001.

Læs også: I dag er Super Mario Run klar til mobilen

Denne nye mobiludgave af spillet bygger på samme koncept og består derfor af en virtuel verden i form af et naturområde, som enten er en ø, strand, skov eller flod. I spillet er du en figur, som skal bygge en lejrplads. På Nintendos hjemmeside beskrives spillet som følger:

”Animal Crossning: Pocket Camp er et spil, der handler om at udforske natur, få venner og samle seje genstande for at hjælpe dig med at bygge den lejrplads, du har drømt om!”

Sådan fungerer spillet

Spilmiljøet består af en 3D-verden, hvor du kan gå rundt omkring med din figur og udforske omgivelserne og de mange forskellige menneskelignende dyr, der også går rundt i området. I spillet kan du interagere med alle dyrene og udføre små opgaver, og det står dig egentlig helt frit for, hvad du vil foretage dig. Spillet kræver en internetforbindelse, og du kan derfor også mødes med andre rigtige mennesker i den virtuelle verden.

I Animal Crossing: Pocket Camp skal du også opsætte din egen figur ved at vælge et brugernavn, hvorefter du skal vælge køn, hudfarve, hårfarve, øjenfarve og andre detaljer.

Et element, som spillet også har fra de tidligere udgaver af Animcal Crossing, er at den virtuelle verden ændrer sig alt efter hvilken sæson eller højtid det er i virkeligheden. Der vil derfor være forskellige opgaver at løse på forskellige tidspunkter af året.

Animal Crossing

Byg din egen lejrplads

En central del i Animal Crossing: Pocket Camp er, at du kan bygge din egen lejrplads. Ved at hjælpe dyrene i området med forskellige opgaver kan du optjene flere belønninger. Du kan eksempelvis optjene 100 klokker og 2 stk. uld eller 200 klokker og 2 stk. træ alt efter opgave.

Lidt ligesom i Minecraft kan du lave dine egne genstande – i dette tilfælde møbler til at bygge din lejrplads. Disse møbler kan laves ud fra de genstande, du optjener.

Læs også: Pokemon GO sprænger global omsætningsrekord

Du kan også lave møbler ved brug af de såkaldte Leaf Tickets, som er betalingsmidlet i spillet. Spillet er som udgangspunkt gratis at spille, men du kan bruge rigtige penge på disse Leaf Tickets. Priserne er som følger:

  • 20 Leaf Tickets: Cirka 6 kroner 
  • 45 Leaf Tickets: Cirka 13 kroner
  • 100 Leaf Tickets: Cirka 25 kroner
  • 200 Leaf Tickets: Cirka 50 kroner

Hvis du mangler forskellige materialer eller genstande til at lave møbler eller andre genstande, kan du erstatte de manglende materialer med Leaf Tickets. Du behøver dog ikke at bruge penge på spillet. Leaf Tickets kan også optjenes efterhånden som du kommer i nye levels, som også giver klokker i belønning. Sidst, men ikke mindst, er der også levels knyttet til møblerne, som man kan opgradere ved at tilføje de nye materialer.

Kan først downloades i slutningen af november

Nintendo har allerede offentliggjort flere videoer, der viser det nye spil. Spillet er dog endnu ikke klar til download. Nintendo oplyser nemlig på sin hjemmeside, at det først er muligt at downloade det i slutningen af november.

Spillet er dog allerede udgivet i Google Play, hvor det indtil udgivelsen er muligt at forhåndsregistrere sig, så du bliver påmindet, så snart det er klar til at blive downloadet. Du kan også blive påmindet, når appen er klar i App Store her. Appen er desuden helt gratis, og der er ingen aldersgrænse.

Læs også: Nintendo Switch: Massiv interesse fordobler produktionen

Spillet kræver, at du har enten en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9 eller nyere. Det virker dog ikke til iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, 2., 3. og 4 generations iPad, iPad mini og 5. generations iPod touch.

På Android-platformen virker spillet som udgangspunkt på alle smartphones og tablets, der kører med Android 4.2 Jelly Bean eller nyere. Nogle enheder vil dog ikke understøtte spillet, formentlig pga. af hardware, der ikke er kraftig nok.

Animal Crossing: Pocket Camp er tilgængeligt på engelsk, fransk, spansk, italiensk, tysk og japansk.