Nu stopper Sony produktionen af PlayStation 4 – næsten

Sony har du stoppet produktionen af PlayStation 4 i Pro-udgaven i hjemlandet. Nu er det kun Jet Black PlayStation 4 Slim-modellen, der stadig er i produktion.

Nu stopper Sony produktionen af PlayStation 4 – næsten

Da Sony lancerede PlayStation 5 vidste alle, at PS4’s dage var ved at være talte, og nu har vi så de første tegn på, at Sony hurtigt vil nedlægge produktionen af sin forrige generation af konsoller. Først skridt har været at stoppe produktionen af PlayStation 4 Pro.

Læs også: Guide: De 5 bedste headsets til PlayStation 5

Kun PS4 Slim tilbage

I Sonys hjemland, Japan, er produktionen af ​​alle undtagen en enkelt PS4-model stoppet. Den eneste, der stadig er i produktion, er Jet Black PlayStation 4 Slim. Det betyder, at alle andre modeller, inklusive PS4 Pro, kun vil være tilgængelige, så længe der er enheder på det eksisterende lager. Der er endnu ikke taget nogen beslutning om PS4-produktionen til vestlige markeder, men det samme vil snart ske her.

Ifølge magasinet Famitsu sluttede produktionen af ​​PS4 Pro i september sidste år, og japanske detailhandlere har lige siden solgt fra det resterende lager. En talsmand for Sony Interactive Entertainment har bekræftet, at de vil fortsætte med PS4-standardmodellen og fokusere spiltitler og andet udstyr til platformen. Så mens hardwaren med tiden forsvinder, fortsætter softwaresalget altså lidt endnu.

Læs også: De 10 mest ventede spil til PlayStation 5 i 2021

Der skal produceres flere PlayStation 5

På grund af den store efterspørgsel er det fortsat svært at få fingrene i en PS5, men ved at afvikle PS4-modeller kan Sony øge produktionen af ​​den nye konsol ved hjælp af de samme produktionsressourcer. Lige nu er der simpelthen ikke nok PS5’er, der forlader produktionslinjen til at holde trit med efterspørgslen, og det er tilsyneladende derfor, at PS4-produktionen standses så pludseligt.

Læs også: Disse PS4 spil er optimeret til PlayStation 5