Qualcomm klar med 2 mio. dollars i præmie til mobil esport

Qualcomm går sammen med ESL Gaming om lancering af Snapdragon Pro Series med en præmiepulje på to millioner dollars

Qualcomm klar med 2 mio. dollars i præmie til mobil esport

Qualcomm og ESL Gaming har netop annonceret et flerårigt samarbejde for tilbyde mobile esports-oplevelser af “høj kvalitet for både nye og erfarne deltagere.” ESL Gaming dækker over Electronic Sports League, der er en E-sports League, som drives af selskabet Turtle Entertainment i Köln, Tyskland.

Snapdragon Pro Series – mobile esportskonkurrencer

Snapdragon Pro Series er ikke et chipset, men derimod en række mobile esportskonkurrencer rundt omkring i Nordamerika, Europa, Mellemøsten, Kina, Nordafrika og Asien.

Der er tre niveauer i konkurrencerne: Open Challenge og Masters. Spillere fra alle regioner kan vinde penge fra præmiepuljen på to millioner dollars, formentlig hen over Seriens gang over flere år.

Se også: Fordele og ulemper ved mobil gaming

Starter til april – spillene ikke annonceret endnu

Begivenheden er planlagt til at starte i april 2022, men hvilke spil der vil blive præsenteret i begivenheden, er endnu ikke blevet afsløret.

Til konkurrencerne skal man bruge enheder med det bedste Snapdragon kan præstere ved hjælp af ”Snapdragon Elite Gaming”-optimeringer.

Samarbejdet med ESL er en del af Qualcomms gamingstrategi og skal koble Snapdragon-mærket med mobil esport.

Se også: Hurtig internet til gaming

Mobil esport oplever stor fremgang

Don McGuire, Senior Vice President og Chief Marketing Officer hos Qualcomm, forklarer, at selskabets samarbejde med ESL vil være en vigtig yderligere søjle i deres omfattende spilstrategi. “Det gør det muligt for os at opbygge en førende position inden for mobil esports på verdensplan”, slår han fast.

Rodrigo Samwell, Chief Customer Officer hos ESL Gaming forklarer, at fremkomsten af mobil esport er veldokumenteret, og organisationen er stolt af den rolle, den har spillet i det. “Vores nye samarbejde med Qualcomm Technologies og deres Snapdragon-brand vil løfte vores mobile økosystem til sit fulde potentiale. Vi glæder os til at transformere fremtiden for mobil esport for spillere og fans over hele verden og fortsætte med at skabe en verden, hvor alle kan være nogen.”

Se også: Bedste telefoner til gaming

 

Sidste tilføjelse til sagen

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen gik videre med historien. 8/2/2022 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med en artikel omkring temaet Google skærer drastisk ned på Stadia – bliver til Google Stream – Følg den videre histore her. Se de seneste nyhede om temaet her.