Rockstar: Næste generation af GTA er på vej

Grand Theft Auto 6 (GTA VI) er under udvikling, bekræfter Rockstar, der står bag den utrolig populære spilfranchise.

Rockstar: Næste generation af GTA er på vej

Tilbage i 2013 lancerede Rockstar Grand Theft Auto V, der er den seneste version af spillet i den populære serie. Det betyder, at den version er næsten ti år gammelt. Det har dog ingen betydning for spillets popularitet, og det har stadig mange aktive spillere.

Det er langt hen ad vejen takket være udviklerens smarte træk med at skabe en onlineversion af spillet, hvor nyt indhold hele tiden lægges til, så spillet føles nyt og interessant.

GTA VI i gang med at blive udviklet

Vi er dog sikre på, at der er mange derude, der sikkert gerne vil se, hvad en ny stor opdatering af GTA-franchisen kan byde på. Til alle dem har vi godt nyt, for Rockstar har annonceret og bekræftet, at de er i gang med udviklingen af næste version af GTA.

Rockstar meddeler: “Med GTA V’s hidtil usete lang levetid ved vi, at mange af jer har spurgt os om et nyt spil i Grand Theft Auto-serien. Med hvert nyt projekt, vi går i gang med, er det altid vores mål at gå væsentligt videre end det, vi tidligere har leveret – og vi er glade for at kunne bekræfte, at den aktive udvikling af det næste spil i Grand Theft Auto-serien er godt i gang.”

Se også: Telefoner til gaming

Men hvornår kommer GTA 6?

Vi har hørt om et GTA 6 i et stykke tid nu, så det er rart at få Rockstars egen bekræftelse af, at det findes og udvikles på. Skal vi tro tidligere rygter, kan det dog vare et stykke tid, før spillet er ude på hylderne, men forhåbentligt har Rockstar mere at fortælle os i løbet af processen.

Er du på kig efter en ny spilkonsol, så sammenlign priser på Playstation, Xbox og Nintendo Switch her.

Se også: De bedste mobilspil