Så dyrt er Battlefield 2042 til PS5 og Xbox – se prisen

Battlefield 2042 er klar til forudbestilling, men det er dyrt til PS5 og Xbox - se den voldsomme pris på spillet her.

Så dyrt er Battlefield 2042 til PS5 og Xbox – se prisen

Inden du haster ind i webshoppen og forudbestiller det kommende Battlefield 2042, så skal du finde den store pung frem. De heldige ejere at en PlayStation 5 og Xbox Series S og X skal nemlig grave dybt i lommerne, hvis de skal købe spillet. Her kan du se prisen på de forskellige udgaver af Battlefield 2042.

Senere i år udkommer dette års nok mest ventede spil. Det lander til både PC, Xbox og PlayStation, hvor millioner af spillere forventes at kaste sig over det. Men det kan være, at prisen afholder nogle fra at springe på, og i hvert fald vente med forudbestillingerne – også selvom EA lokker.

Forbestiller man Battlefield 2042, så er man nemlig lovet en tidlig adgang til spillet i en åben beta. Og med et spil der er så hypet som dette, så vil mange spendere de mange kroner på det. Der vil dog også være mange, som ikke tør og først vil se anmeldelser af BF 2042 og andres oplevelser med spillet – især efter Battlefield V, som EA og DICE alt for hurtigt opgav af bygge videre på og i stedet så fremad.

Læs også: Gameplay fra Battlefield 2042 viser flere nye funktioner

Sætter ny prisrekord for PlayStation- og Xbox-spil

Til PC koster BF 2042 fra 479 kroner, mens det til PlayStation 4 koster 580 kroner og til PlayStation 5 hele 639 kroner. Til Xbox One er prisen 579 kroner og til Xbox Series S/X er den 649 kroner. Men det stopper ikke her.

For skal man have tidlig adgang til spillet (og det vil man, hvis man forudbestiller), så koster det 779 kroner til PS5. Den billigste udgave til Xbox giver underligt nok tidlig adgang til spillet. Den dyreste udgave til PlayStation 5 og Xbox Series S og X koster 899 kroner. Heri får man Battlepass til det første år, flergenerationspakke, Midnight Ultimate-pakke, Officiel digital kunstbog og et eksklusivt digitalt soundtrack.

For dem med en ren digital udgave af PlayStation 5, så kan dette blive en dyr omgang, da disc-udgaven af spillet meget hurtigt kan falde i pris. Så overvej en ekstra gang om det skal være PlayStation 5 i digital eller disc-udgave.

Og dertil kommer det, at der vil være sæsoner i Battlefield 2042, fire styk på ét år, hvor der vil være et betalt Battlepass. Der vil dog heldigvis også være et gratis.

Læs også: Det bedste bredbånd til spil og gaming

Battlefield 2042 udkommer 22. oktober 2021

Battlefield 2042 udkommer den 22. oktober 2021, hvor op til 128 spillere indtager slagmarken sammen. Du kan læse meget mere om Battlefield 2042 her.