Sony sendte ham en gratis PlayStation 5 og sagde tak

Den første person i kø til både PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro har nu modtaget en gratis PlayStation 5-konsol fra tak fra Sony.

Sony sendte ham en gratis PlayStation 5 og sagde tak

Sony har leveret lidt af et reklamestunt med PlayStation 5, som fra i overmorgen er klar til salg i udvalgte lande (først den 19. november i Danmark). Den er en eftertragtet stykke elektronik, og Sony har allerede meldt ud, at man ikke skal ligge i kø efter PS5. Enkelte har været heldige at få en forudbestilling ind, men de er ikke så heldig som Joey Chiu.

Navnet Joey Chiu siger dig højst sandsynligt intet, men det gør det for Sony. Chiu var angiveligt den allerførste i kø til at købe både PlayStation 4, som udkom i 2013, og PlayStation 4 Pro, som udkom i 2016. En hurtig marketingmedarbejder hos Sony udnyttede dette til en omgang gratis god omtale.

Læs også: De første test af PlayStation 5 – imponerende anmeldelser

Sony har nemlig sendt Chiu en af de allerførste PlayStation 5-konsoller med ordene:

“Joey Chiu, first in line for PS4, first in line for PS4 Pro, patience is a virtue, this is for you. Play has no limits.”

Og dermed fik Chiu en helt gratis PlayStation 5. Du kan se hans (meget glade) tweet her:

Ud over den spritnye spillekonsol, så har Sony også sendt ham digitale koder til samtlige lancerings-spiltitler til PS5. Det er svært ikke at være en smule misundelig, men det er samtidig en skøn historie.

PlayStation 5 sælges fra 19. november… uden konsoller?

Det officielle salg bliver skudt i gang den 19. november. Forudbestillinger startede den 9. oktober, hvor de blev udsolgt på et øjeblik. Er der nogle konsoller til salg, når det officielle salg starter næste torsdag? Vi tvivler. Har du ikke en forudbestilling, så skal du nok først regne med at kunne få en PS5 i det nye år.

Læs også: PlayStation 5 i digital eller standard – det bedste køb?