Subway Surfers stadig blandt verdens mest populære spil

Subway Surfers er stadig et af verdens allermest populære spil til mobiltelefoner - er i top 3 over mest populære spil på globalt plan.

Subway Surfers stadig blandt verdens mest populære spil

Det danske spil Subway Surfers er stadig verdens absolut mest populære spil. Det viser seneste statistikker fra Sensor Tower.

Spillet om skateboarderen og graffiti-ballademager Jake, som forsøger at flygte fra en sikkerhedsvagt. Det har han gjort siden 2012, hvor spillet hurtigt blev meget populært. Og det er det stadig.

Danske Subway Surfers stadig vanvittig populært

Faktisk så populært, at det er et tredje mest downloadede spil overhovedet på tværs af iOS og Android.

Spillet er kun overgået af PUBG Mobile og My Talking Angela 2 og det er mere populært end for eksempel Roblox. Subway Surfers er dog ikke med i top 10, når det gælder spil, der omsætter for flest penge. Det er også PUBG Mobile, der topper her. Honor of Kings og Genshin Impact ligger på anden og tredjepladsen, år det gælder størst omsætning for spil.

Se også: De bedste telefoner til gaming

1 million downloads – dagligt

Der er ingen præcis tal fra Sensor Tower, når det gælder antal downloads, men det vurderes, at Subway Surfers bliver downloadet cirka 1 million gange dagligt og spillet af 100 millioner – også dagligt.

En af årsagerne til successen er, at folkene bag spillet har holdt spillet i gang ved hele tiden at lade Jake skateboarde i flere og flere byer verden over.

Se også: Nyheder om gaming