Harman Kardon lancerer Citation ONE i nye farver

Harman Kardon lancerer nu i samarbejde med den danske tekstilproducent Kvadrat den unikke Citation ONE højtaler i to nye farver, Dusty Pink og Royal Blue.

Harman Kardon lancerer Citation ONE i nye farver

Harman Kardon er nu klar med en opfrisket udgave af Google Assistent-højtaleren Citation One. Den lanceres i to nye moderne farver, som tilføjelse til klassiske grå og sorte, lavet i eksklusive tekstiler fra den danske tekstilproducent Kvadrat i farverne Dusty Pink og Royal Blue.

Citation ONE-højtalerserien er skabt med øje for to ting; lyd og æstetik. Tekstilerne, som Citation er udsmykket i, er skabt af danske Kvadrat, Europas ledende producent af eksklusive designtekstiler.

“Kvadrat spillede en afgørende rolle i designprocessen ved at skabe et helt unikt tekstil til højtaleren, som optimerer lydkvaliteten og samtidig har en æstetisk appel, som er let at tilpasse til hjemmets øvrige interiør. Tilsammen har det skabt, hvad vi mener er, lyd i verdensklasse og en af de mest elegante højtalere på markedet,”

siger Alexander Demin, Senior Design Manager hos Harman Kardon, og manden bag Citation-serien.

Det eksklusive kvalitetsstof ser ikke bare sofistikeret ud, men er samtidig også snavsafvisende og brandhæmmende.

Harman Kardon Citation-serien forener sofistikeret design og fantastisk trådløs lyd i alle hjemmets rum med Google Assistant. Med Citation ONE kan multirum-effekten opleves ved at tilføje flere Citation-højtalere til hinanden via Bluetooth.

Harman Kardonb Citation One
Harman Kardon Citation One i den nye Royal Blue med stof fra danske Kvadrat. Foto: Harman Kardon

Harman Kardon Citation ONE: pris og tilgængelighed

Harman Kardon Citation ONE vil være tilgængelig i farverne Dusty Pink og Royal Blue på fra midten af december til 1.999 kroner.