OnePlus første 5G telefon kommer før OnePlus 7

OnePlus er ved at gøre klar til en ny smartphone med et 5G modem, som kommer i starten af 2019.

OnePlus første 5G telefon kommer før OnePlus 7

Under præsentationen af OnePlus 6T hørte vi Qualcomms Cristiano R. Amon sige, at OnePlus i starten af 2019 ville lancere en smartphone med indbygget 5G. Men det ser ikke ud til at blive en OnePlus 7, men i stedet en helt ny modelserie eller en specialudgave.

Sidste gang vi så OnePlus lancerer en helt ny modelserie var med OnePlus X, som var en lækker lille telefon med en 5 tommer skærm. Det er en mulighed at OnePlus gør dette med den første 5G telefon, men det er mere sandsynligt at der kommer en specialudgave af OnePlus 6T.

De fleste flagskibe næste år vil være klar til 5G, i hvert fald dem der bliver udstyret med Qualcomm Snapdragon 855, da de vil have X50 5G modemmet ombord. Spørgsmålet er hvordan OnePlus vil gøre det. Kommer der en udgave af OnePlus 6T med Snapdragon 855 eller finder OnePlus en anden måde at implementere det på?

Nyeste Snapdragon chipsæt plejer dog at være exclusivt til Samsung Galaxy S-modellerne, som også bliver lanceret i starten af året. Men måske det er slut nu.

Læs også: OnePlus 6T – Pris og tilgængelighed

OnePlus’ 5G telefon kommer i starten af 2019

OnePlus 5G telefon kunne blive præsenteret ved MWC, Mobile World Congress, som afholdes i Barcelona i slutningen af februar. Alternativt holder OnePlus selv et event, som vi som regel ser dem gøre. 

Læs også: Telenor og Telias første 5G mobilmast med 1 Gbit/s er klar