Apps til den bedste hjemmetræning

I takt med at mange får en mere og mere dynamisk hverdag, er det ikke altid fitnesscenteret er den bedste løsning til den daglige motion.

Apps til den bedste hjemmetræning

Hjemmetræning med mobilen som din personlige træner

Næsten uanset hvilken form for træning du sværger til, kan du med den rette app klare det meste derhjemme. Derfor er hjemmetræning blevet mere populært end nogensinde, da det foregår 100% efter dine præmisser, vilkår og tidsplaner.

Dog kan det være svært, hvis ikke du allerede har en masse erfaring, at finde de rette øvelser til din hjemmetræning.

Derfor er det en god idé at finde ud af, hvilken form for træning du ønsker (styrketræning, pilates, yoga eller lignende), og så vælge den app, der bedst dækker dine behov.

Vi har talt med webshoppen Den Intelligente Krop, der bl.a. sælger træningsudstyr til brug ved hjemmetræning, og her oplever de en stadig stigende efterspørgsel af udstyr til brug ved netop hjemmetræning.

Læs også: Garmin Forerunner 220 anmeldelse – skræddersy din løbetræning [TEST]

3 apps til populær hjemmetræning

Pilates
Pilates er træningsform, der i særdeleshed er god for ryggen og som bidrager til øget mobilitet og smidighed i kroppen. En stor del af pilates handler om korrekt vejrtrækning og om at udføre langsomme og kontrollerede bevægelser.

Hent Pilates-appen her

Yoga
Mange anser yoga som en form for meditation i højere grad end en reel træning, men de meditative aspekter er egentlig bare en bonus. Yoga er hårdere, end man umiddelbart skulle tro, og hvis ikke du tror os, så lad os høre, hvad du tænker, efter du har prøvet kræfter med denne app.

Træning med bold
Ud over at være anledning til megen morskab, kan en træningsbold faktisk også (som navnet antyder) være et fantastisk træningsredskab. Uanset om du er helt nybegynder, eller om du har trænet i mange år, kan en træningsbold bidrage positivt til din videre udvikling og progression i mange henseender af din træning.

Med en træningsbold kommer både din koordination, balance og styrke på en prøve med de rette øvelser og (selvfølgelig) den rette app.

Læs også: Brug din mobil aktivt på løbeturen [TIP]

Hjemmetræning som supplement

Selv om du, ligesom de fleste af os, allerede er medlem af en fitnesskæde, bør du ikke afskrive hjemmetræning – snarere tværtimod!

Med hjemmetræning har du alle muligheder for at supplere dit fitnessabonnement og dermed effektivisere din træning i centeret og dermed altid få det bedste og mest optimale ud af dine anstrengelser.

Har du selv nogle apps til hjemmetræning som du kan anbefale, så del dem gerne i kommentarerne her nedenunder.

God træning!