Carl Peis Nothing har købt resterne af Essential

Tidligere OnePlus-direktør Carl Peis’ teknologimærke Nothing ejer nu det fallerede smartphone-brand Essential.

Carl Peis Nothing har købt resterne af Essential

“Nothing Essential” virker ikke som det bedste navn, men på trods af den sjove sammensætning, så har Carl Peis nye teknologivirksomhed købt resterne af smartphonevirksomheden Essential.

For nyligt lancerede den tidligere OnePlus-direktør Carl Pei et nyt selskab ved navn Nothing. En virksomhed som vi med sikkerhed ikke helt er klar over hvad vil lave. Men rygterne går på trådløse hovedtelefoner og produkter til smart home.

Læs også: Find bedste Wi-Fi-router til smart home

Nu har den tidligere Android-grundlægger Andy Rubin, ifølge 9to5Google, solgt smartphone-brandet Essential til Carl Peis Nothing Technologies Limited – ifølge dokumenter på UK Intellectual Property Office blev handlen afsluttet den 6. januar 2021.

Læs også: Carl Pei, medstifter af OnePlus, forlader virksomheden

Hvad Nothing vil med Essential er uvist

Med Andy Rubin bag roret nåede Essential at lancere en enkelt smartphone, inden de lukkede ned på grund af et svigtende salg. Opkøbet af virksomheden betyder tilsyneladende at alle eksisterende varemærker, logo og andet brandingmateriale, nu ejes af Peis’ startup, men det er fortsat uklart, hvordan det påvirker de patenter, som Essential har.

Det er fortsat uvist, hvad Nothing vil med Essential, men måske betyder det, at Nothing vil ind på smartphone-markedet i en ikke så fjern fremtid.

Essential havde egentlig planlagt at lancere en opfølger til deres eneste smartphone, ligesom de skulle have lavet en ambitiøs ny smart home-platform, men de nåede ikke videre end til planlægningsfasen.

Ifølge 9to5Google’s artikel vil Nothing fortælle mere om kommende produkter i den nærmeste fremtid, så måske finder vi snart ud af, hvad de har tænkt sig at gøre med Essential-mærket.

Se også: Nyheder om smart home og internet of things