Citation Oasis: højtaler med Google Assistent og trådløs opladning

Harman Kardon er nu klar med en lille ny højtaler med Chromecast, AirPlay, DAB+, Google Assistent og trådløs opladning af Qi-kompatible enheder. Her er Harman Kardon Citation Oasis.

Citation Oasis: højtaler med Google Assistent og trådløs opladning

Harman Kardon er nu klar med en ny højtaler til Citation-serien. Den nye Harman Kardon Citation Oasis kommer med både indbygget vækkeur, trådløs telefonoplader, radio, digital assistent og musikstreaming.

Citation Oasis er proppet med spændende funktioner, som gør den til en fornuftig tilføjelse til det smarte-hjem. Udover at tilbyde DAB+, så afspiller den også Chromecast- og AirPlay-afspilning. Harman Kardon Citation Oasis kan parres med andre Citation højtalere for at fuldende multirum lydoplevelsen.

Læs også: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

Google Assistent og trådløs oplader

Harman Kardon Citation Oasis er desuden udstyret med Googles digitale assistent, så man kan styre det hele med stemmen. Sæt en alarm, få den nyeste udgave af radioavisen, tænd lyset og meget mere er muligt med Google Assistent.

En smart tilføjelse på Citation Oasis er muligheden for trådløs opladning. Man kan på toppen af højtaleren placere en telefon, hovedtelefoner eller andet som er kompatibelt med Qi.

Læs også: Test af de bedste bærbare bluetooth højtalereHarman Kardon Citation Oasis

Harman Kardon Citation Oasis har Google Assistent, DAB+, Chromecast, AirPlay og trådløs oplader.

Harman Kardon Citation Oasis: Pris og tilgængelighed

Harman Kardon Citation Oasis vil blive tilgængelig senere i juli måned til en vejledende pris på 1.699 kroner.

Læs også: Sådan bygger du et smart-hjem med Google Home og Google Assistent

Mere til sagen

Vi følger op med den seneste udvikling i sagen. Lasse Olsen kørte videre med bolden. d. 13/7/2020 fulgte vi historien op med nyheden om Google afslører snart ny Nest-højtalerKlik her for den efterfølgende artikel.. Seneste nyheder om Højtaler finder du her..